Zadovoljna.si
Julio Iglesias

Novice

Iz Branetove erotične delavnice: Največji ljubimci sveta

Brane Kastelic
09. 05. 2012 10.35
1

Včeraj sem za 24 ur zvečer v eni minuti “pokomentiral” lestvico največjih ženskarjev, ki se je pojavila v tisku. Največjih po številu “ljubic”, čeravno gre v bistvu za ženske, s katerimi so spali. To večinoma niso bile ljubice, ampak “zareze”, v enem slavnem na lestvici izpuščenem primerku pa celo zdravilo za migreno. Tu se bom malo bolj razgovoril.

Julio Iglesias
Julio IglesiasFOTO: Reuters

Vrsta imen na tem seznamu ne preseneča, saj gre za stare znance te vrste lestvic – kdo še ni slišal, da je med vodilnimi ženskarji na primer ultimativni “hollywoodski žrebec” Warren Beatty, ki je s pomočjo seksa, vsaj na začetku, delal kariero. Podobno kot veliko let kasneje ena izmed njegovih najbolj slavnih ljubic Madonna. Ali da je med njimi tudi španski pevec Julio Iglesias, ki s pomočjo ultraromantičnih balad ni ciljal samo v ženska srca, ampak tudi veliko nižje. In tako naprej … Vsekakor pa preseneča “zmagovalec”, kot presenečajo nekatera manjkajoča imena znamenitih ženskarjev s hitro zadrgo.

Fidel Castro - 3
Fidel Castro - 3 FOTO: Reuters

Fidel je dve na dan

Francoski filozof in pisatelj Jean-Paul Sartre je priznal, da si je slave želel v bistvu zato, da bi zapeljeval ženske. Številni slavni rockerji priznajo, da so z enakim namenom vzeli v roke kitaro … Fidel Castro nikoli ni priznal, da je z enakim namenom začel revolucijo na Kubi, pa mu je ta v bistvu prinesla prvo mesto na lestvici največjih ženskarjev. Spal je s skoraj toliko ženskami, kot ima na primer cela kranjska občina prebivalcev: 35.000. S po dvema na dan. Pa so igralca golfa Woodsa razglašali za tigra med ženskarji! Spal je s “samo” 120 ženskami. Tudi Casanova je bil – z dvestotimi – pravi amater. Castro potrjuje, da je za zapeljevanje žensk nujen dar govora. Njegov najdaljši je trajal sedem ur in deset minut. Marsikakšna se je verjetno vdala v usodo že zato, da bi nehal govoriti. Večina pa itak ni imela izbire. Vse, tudi … za revolucijo.

Ženske je obvladal kot dvigalo

Največ najlepših in najbolj slavnih ljubic, med njimi Brigitte Bardot in Jane Fonda, je imel nekdo, o katerem je ena izmed njih, igralka Brit Ekland dejala, da obvlada ženske kot dvigalo: vedno je znal pritisniti najvišjo tipko. S seksom obsedeni režiser in igralec Woody Allen … Ne, ne, ne gre za njega, ampak za njegovo trditev, da bi se, če bi verjel v reinkarnacijo, rad reinkarniral v podobi “prstov” tega ultimativnega zapeljivca. To je – seveda! – Warren Beatty, ki mu v najnovejšem življenjepisu pripisujejo približno 12.775 ljubic. Kaj je pri tej številki, ki zadostuje za drugo mesto … približnega? Je, je, približna, saj avtor življenjepisa piše, da ta številka ne vsebuje “dnevnih hitrecev”, “mimogrednih naskokov” in podobnega.
Beatty, ki ga je pri 56 letih spoznala in razmeroma hitro ukrotila, menda za vedno (če verjamete v palčke) igralska kolegica Annette Bening, je avtor legendarne trditve, da je “za zakon potreben poseben talent, podoben igralstvu, za monogamijo pa genialnost”.

Jack in Raymond Nicholson-1
Jack in Raymond Nicholson-1 FOTO: X17ONLINE.COM
Vsi drugi so jih manj

Njegov najboljši prijatelj Jack Nicholson, s katerim sta si pri zapeljevanju vedno pomagala in sodelovala (drug drugemu priporočala ženske), naj bi imel “samo” 2000 ljubic, kar je tisoč manj kot že omenjeni Julio Iglesias, ki naj bi spal s tri tisoč ženskami, in 2800 manj kot frontman skupine The Kiss Gene Simmons, ki vodi zelo natančno statistiko (ko so ga nekoč vprašali, ali je res spal s 4.600 ženskami, je dejal, da to ni res, ker je spal s 4800 ženskami), menda pa tudi zajeten fotoalbum, v katerim mnoge nastopajo, kot bi pozirale za pornič (med njimi menda tudi Cher).
Visoko na lestvici je tudi igralec Charlie Sheen, ki so mu očitno prišteli tudi vse “profesionalke”, saj mu pripisujejo pet tisoč žensk.
Manjkajoči
Na lestvici najbolj manjkajo, med drugimi, ameriški košarkar Wilt Chamberlain in njegovih deset tisoč ljubic, slavni belgijski pisatelj kriminalk Georges Simmenon, ki je leta 1977 dejal, da je nedavno malo preštel in ugotovil, da je – od trinajstega leta in pol – spal s prav tako 10.000 ženskami, pa roker Mick Jagger – številke se gibljeno med tri in sedem tisoč, in menda med vsemi slavnimi zapeljivci med nogama najbolje “oboroženi” Frank Sinatra, ki ni zaostajal za Jaggerjem. Sinatra naj bi imel tako veliko batino, da so mu jo med nastopi privezovali ob stegno, da ne bi povzročala škandalov.

Mao in John

Med Castrovimi “kolegi” najbolj manjkata Mao Cetung, ki je imel najraje device (na njegovo srečo je vladal na Kitajskem, kjer jih je bilo kar nekaj več kot drugod po svetu) in John Kennedy, ki mu je bilo vseeno. Poklinil je vse, od strojepisk in natakaric do … Marilyn Monroe: samo da ga je minila migrena, ki jo je zdravil s … seksom, čeprav Marilyn tega najbrž ni vedela.

Ni vse v kvaliteti

Preden bi se začeli razburjati čez vse te fante, češ, zaradi kvantitete so izgubljali pri kvaliteti, pomislite: pri tako veliki kvantiteti tudi kvaliteta ne more manjkati. Poleg tega smo različni, moški in ženske, tudi v želji po seksu: nekateri si ga želijo in potrebujejo, ga iščejo več kot drugi, z več partnericami in partnerji kot drugi.

Ni vse v kvaliteti!

V tolažbo vsem tistim, ki prisegajo na “kvaliteto”, pa: nekdanje ljubice se kot sovražniki, sčasoma so si vse vse bolj podobne!

Spolni položaj - 2
Spolni položaj - 2FOTO: Thinkstock

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375