Zadovoljna.si
Paličnjak

Novice

Seks bomba se je spremenila v 'paličnjaka'

Z.S.
04. 02. 2011 16.45
9

Ameriška igralka Tara Reid je preteklo leto močno shujšala in se odločila za novo lepotno operacijo, s katero so ji na trebuščku odstranili veliko brazgotino, ki je nastala zaradi pogoste liposukcije. Njeno telo je takrat pridobilo lepo obliko, danes pa to ne drži več. Od močno shujšane zvezdnice so ostale le še paličnjaku podobne noge.

Shujšana in postarana

Taro so fotografi ujeli, ko se je pred nekaj dnevi sproščeno sprehajala po ulicah Pariza. Nekdaj razuzdana zvezdnica je bila oblečena popolnoma spodobno, veliko več zanimanja pa so zbudile njene suhljate noge. Igralka, ki smo jo srečevali predvsem v komedijah, je v zadnjega pol leta izgubila kar nekaj kilogramov, kar jo je še dodatno postaralo.

Jo bo nova ljubezen spametovala?

Svetlolaska je že v preteklosti bolehala za anoreksijo. Ogromno kilogramov je izgubila leta 2001, ko je razdrla zaroko z didžejem Carsonom Dailyjem. Zaradi nezadovoljstva s svojim telesom je odšla na liposukcijo, ki se je takrat nevarno ponesrečila. Na njenem trebuhu je tako ostala velika brazgotina, ki se je je Tara znebila šele lansko poletje. Pred dvema mesecema se je znova zaljubila. S svojim izbrancem Michaelom Lilleundom je bila opažena na zabavi zlatih globusov, kjer je blestela v 'vintage' obleki, s katero pa ni mogla zakriti shiranega telesa. Mnogi so prepričani, da se bo zvezdnica s pomočjo novega izbranca bolj zavedala zdravega pomena telesa. Že lansko leto je začela obiskovati skupinske terapije, ki so jo že večkrat rešile osebnega propada. Ko se je pojavila na zabavi za noč čarovnic oblečena v Barbiko, je povedala, da je najhujše od vsega narediti prvi korak. „Najtežja stvar je prvič stopiti skozi vrata in priznati, da imaš problem.“ Zvezdnica, ki je nekdaj slovela po razvpitih zabavah, je zaradi slabotnosti že večkrat izgubila zavest in se zrušila na tla, običajno pa se je zbudila šele v bolnišnici. Upajmo, da se bo tokrat ustavila, še preden bo prepozno.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404