Zadovoljna.si
Silvio Berlusconi - 3

Novice

Kamora ima fotografije z Berlusconijevih orgij

Z.B.
07. 02. 2011 18.51
0

Italijanski fotograf Fabrizio Corona trdi, da so Berlusconijeve fotografije, na katerih je premier gol v družbi razgaljenih deklet, v posesti mafijske organizacije kamora. Eden najbolj znanih italijanskih tednikov naj bi se že pogajal za nakup vročih fotografij, trdi Corona. Za njegove izjave se zanima tožilstvo v Neaplju, ki ga bo zaslišalo v sredo.

Fabrizio Corona je bil vpleten že v številne škandale.
Fabrizio Corona je bil vpleten že v številne škandale.FOTO:
"V Neapelj so prispeli predstavniki enega od najbolj pomembnih italijanskih tednikov, da bi od podzemlja kupili Berlusconijeve fotografije, na katerih je predsednik gol," je v intervjuju za časopis Il Mattino povedal razvpiti italijanski fotograf Fabrizio Corona. Zaradi teh izjav ga bosta v sredo zaslišala neapeljska tožilca Antonello Ardituro in Marco Del Gaudio, poročajo italijanski mediji.

Skrivnostni tednik

Povezavo med mafijsko organizacijo in razvpitimi Berlusconijevimi zabavami v vili Arcore in v Neaplju ter ne najbolj točno definiranim kamorističnim klanom je poskušala analizirati novinarka časopisa Il Mattino Rosaria Capacchione. Povod za njeno raziskavo so bile prav izjave Corone o tem, da so v Neapelj prispeli predstavniki znanega tednika, z namenom, da bi od podzemlja kupili fotografije golega prvega moža Italije.

Berlusconi prizna, da je velik ljubitelj žensk.
Berlusconi prizna, da je velik ljubitelj žensk.FOTO:
Zaslišanje na tožilstvu

Neapeljska novinarka je napisala: "Razvpiti lastnik fotografskih agencij, specializiranih za škandale in trače, je tudi povedal, da z gotovostjo ne ve, ali fotografije dejansko obstajajo. Ve le, da bi nekateri radi prišli do njih." Gre za teorijo, ali predvidevanje, se sprašuje novinarka: "Gre morda za neke vrste šifrirano sporočilo?"  Pred nekaj dnevi so neznanci iz fotografovega stanovanja odnesli arhiv, po mnenju Corone naj bi šlo za naročeni rop, med katerim naj bi iskali sporne Berlusconijeve slike. "V mojem stanovanju ni ničesar, kar bi lahko koga kompromitiralo. Nimam teh fotografij, čeprav me vsi iščejo. Začel se je nor lov na te fotke in dovolj mi je tega, da vsi mislijo, da jih imam jaz. Odkar govorijo, da imam ta material, nimam več miru," je dejal Corona.

Bi moral odstopiti?
Bi moral odstopiti? FOTO: Reuters
Gol kralj se trese od strahu

Silvio Berlusconi gol in obkrožen z dekleti iz svojega harema. To naj bi prikazovala ena od slik, ki krožijo na trgu, so brez sence dvoma zapisali v dnevniku Il Fatto Quotidiano: “Fotografije z vročih zabav v Arcoru obstajajo, so na trgu in so vredne ogromno denarja. Ne gre za posnetke, ki jih ima milansko tožilstvo, tiste so za preiskavo nepomembne. Na vsaj eni od vročih fotografij je Silvio Berlusconi gol, obkroža pa ga njegov harem, v katerem so mlada in zelo mlada dekleta. Predsednik vlade ve, da obstajajo te fotografije, ve da ga lahko zelo kompromitirajo in se boji, da bodo objavljene."

Posnete z mobilnimi telefoni

V dnevniku Il Fatto Quotidiano tudi trdijo, da bi posnetki potrdili vsebino nekaterih navedb, ki so jih milanski preiskovalci zasledili med prisluškovanjem in med zaslišanjem prič. "Fotografije naj bi nastale ob različnih priložnostih, posnele pa naj bi jih kar predsednikove gostje z mobilnim telefonom. V zadnjih urah potekajo intenzivna pogajanja med specializiranimi agencijami in nekaterimi tedniki, ki bi radi prvi objavili sporno gradivo. Njihova objava bo zagotovo spremenila usodo in politično zgodovino naše države." Premierjevi odvetniki trdijo, da gre za fotomontaže in so že podali ovadbo. Teorijo o fotomontaži podpirajo tudi nekateri časopisi, kot sta Libero in Il Giornale.

 

Dobro obveščeni trdijo, da ga zaradi vročih fotografij boli glava.
Dobro obveščeni trdijo, da ga zaradi vročih fotografij boli glava.FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478