Zadovoljna.si
Adrianne Curry

Novice

Kdo je manekenka, ki rada pokaže (pre)več?

Z.S.
22. 07. 2011 10.56
5

Adrianne Curry je poznana predvsem v modni industriji, saj je leta 2003 osvojila laskavi naslov America's Next Top Model in tako postala prva zmagovalka priljubljenega resničnostnega šova, ki je nastal pod okriljem Tyre Banks. 28-letna temnolaska je danes modno pisto zamenjala za svet šovbiznisa, medtem ko svoje pomanjkljivo oblečene fotografije pridno razkazuje prek profila Twitter.

Tudi tokrat v značilni pozi

Ameriška lepotica, ki je titulo top modela zamenjala za naziv Playboyeve zajčice in dvakrat pozirala v Evinem kostimu, se je tokrat odločila, da bo s širnim svetom delila fotografijo, ki jo je posnela med sončenjem. Na fotografiji je jasno razvidno, da se je Adrianna sončnim žarkom predajala zgoraj brez. Svoje obline je nato objavila na profilu Twitter in tako marsikateremu oboževalcu polepšala dan. Tudi poza, ki jo je nekdanja manekenka izbrala za svojo fotografijo, ni nikogar presenetila. Lepa Adrianna namreč svoje telo že skoraj po pravilu fotografira iz kota, kjer se vidi le del oprsja in mednožja.

Poročena, vendar …

28-letna lepotica se je leta 2006 poročila z igralcem Christopherjem Knightom, vendar sta maja letos oznanila, da bosta živela ločeno. Curryjeva, ki je bila leta 2008 uvrščena na Playboyevo lestvico najbolj seksi žensk na svetu, tako trenutno največ svojega časa nameni zabavi in sodelovanju pri videoigrici, pri kateri so ustvarjalci po njeni podobi ustvarili enega izmed glavnih likov.

Adrianne Curry
Adrianne Curry FOTO:


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413