Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Novice

Kim je bila lani štirikrat noseča

Z.T.
08. 02. 2011 17.13
7

Kim Kardashian je bila v preteklem letu kar štirikrat noseča, če gre soditi po naslovnicah različnih tabloidov. Dejstvo je, da ni bila in ni noseča. A Kim je ime, ki se dobro prodaja, in očitno nekateri mediji nimajo tržav z objavljanjem novic o Kimini nosečnosti, pa čeprav lažni.

30-letna Kim Kardashian je nadvse zanimivo gradivo za medije in se v tabloidih vsega sveta tudi redno pojavlja. Mnogokrat tudi sama poskrbi za to, da je medijsko zanimiva, bodisi tako, da se provokativno obleče in pokaže svojo razvpito zadnjico ali pa dekolte, bodisi tako, da se s sestrami pojavi na kakšnem mondenem dogodku.

Je ali ni?

Kaže, da vse to ni dovolj, tako so v preteklem letu različni svetovno znani tabloidi veselo pisali o tem, da je Kardashianova noseča. Kim se na pisanje ni odzivala, saj najbrž razume pomen tiskanih medijev za njeno prepoznavnost in kariero. A dejstvo je, da ni bila noseča. Med drugim so o njeni domnevni nosečnosti pisali septembra lani. Eden od tabloidov je poročal, da je anonimni vir sporočil, da naj bi zvezdnica resničnostnega šova zanosila.

Kupila nosečniški test

Zanesljivost govorice naj bi potrdila neka ženska, zaposlena v lekarni, v kateri naj bi Kim kupila tri nosečniške teste. O nosečnosti lepe Američanke so nazadnje pisali decembra, ko je tabloid, ki je novico objavil, tudi ugibal, kdo bi lahko bil oče otroka. Nekoliko so bili zmedeni, saj je Kim trenutno uradno samska.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478