Zadovoljna.si
Vratolomni ples ob drogu

Novice

VIDEO: Ob drogu se zavrtela in na glavo odletela

Z.K.
21. 12. 2010 17.18
23

Ples ob drogu je zagotovo vrsta umetnosti in vadbe, ki požene kri po žilah, terja pa tudi nekaj prakse in predvsem trdno pritrjen drog. V nasprotnem primeru se čutni ples lahko spremeni v smešen padec za občinstvo in katastrofalno izkušnjo za plesalko.

Čutni ples je lahko odlična vadba.
Čutni ples je lahko odlična vadba.FOTO:

Čutni ples je odlična vadba

 

Kadar pomislimo na ples ob drogu, se največkrat spomnimo na striptizete, ki čutni ples izvajajo v slačiklubih. Dekleta, ki se s tem ukvarjajo profesionalno, so dovolj gibčna in močna, da ples izvedejo pravilno in se ob tem ne poškodujejo. Ker je ples odličen način za izoblikovanje telesa, je danes vse bolj razširjen kot oblika vadbe. Zelo priljubljen je tudi pri nas: ženske s to vadbo ohranjajo dobro formo, oblikujejo telo in nenazadnje s čutnim plesom ob drogu prebudijo strast v sebi, ki razveseli predvsem njihove partnerje.

 

Tega ne počnite doma...
Tega ne počnite doma... FOTO:

Poskrbite za varnost

Nikar se plesa ob drogu ne lotite, če niste v dobri formi ali pa niste prepričane, da je drog dobro pritrjen. Saj se prijetna izkušnja lahko spremeni v trd padec, ki se lahko konča celo s poškodbami. Primerov smešnih padcev je ogromno, največkrat jo zagode prav nepritrjen drog, ki se zvrne skupaj s plesalko. Če bi se plesa lotile tudi same, se domačim drogom izogibajte, saj največkrat niso najbolj stabilni. Prav tako se ne 'spravite' nad posteljno ogrodje, ki sicer lahko spominja na drog, vsekakor pa ni primeren pripomoček. Kaj hitro se lahko prelomi, posledice pa si lahko ogledate v video posnetku, v katerem smo združili nekaj najbolj ponesrečenih izkušenj plesalk ob 'domačem' drogu, ki krožijo po spletu.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471