Zadovoljna.si
Jerry Hall

Novice

Draga dama, lasje kot slama slaba so reklama

Z. T.
29. 03. 2011 07.25
6

54-letna Jerry Hall je v Munchnu predstavila svojo knjigo, a mnogi niso mogli spregledati, da je sicer nekdanja manekenka še vedno v fantastični formi. Le njeni dolgi svetli lasje bi potrebovali nekoliko več nege. Ali pa morda celo frizerske škarje.

Jerry Hall
Jerry Hall FOTO: Reuters
Jerry Hall, nekoč slavna manekenka in nekdanja soproga Micka Jaggerja, se je pretekle dni mudila v Munchnu, kjer je predstavila svojo knjigo Moje življenje v slikah. 54-letna mati štirih otrok se sicer lahko pohvali z odlično formo, očitno pa Američanka posveča premalo pozornosti negi svojih dolgih las, morda tudi striženju, ki se mu Jerry menda odpoveduje že desetletja. Poleg tega si Jerry, ki je po rodu iz Teksasa, prav tako že dolgo barva, kar je seveda pustilo posledice na laseh.

Prehodila je dolgo pot

Jerry Hall je postala iz dekleta iz majhnega mesteca v Teksasu svetovno znana manekenka, poročila se je z glasbeno legendo Mickom Jaggerjem, uspela je tudi na gledaliških odrih ter na filmskem platnu. V knjigi, ki je izšla že lani, je skozi fotografije predstavila svoje plodno in uspešno življenje.


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375