Zadovoljna.si
Barbie in Ken

Novice

Ljubezenska zgodba najbolj plastičnega para na svetu

Z.S.
17. 02. 2011 16.25
1

"Nobeno dekle se ne more upreti tako sladkemu in zapeljivemu govorcu, kot je Ken,“ je pojasnila najbolj znana igrača na svetu, lutka Barbie. Priljubljen in najbolj plastičen par se je razšel leta 2004, letos, na praznik zaljubljencev, pa so pri njunem rojstnem podjetju znova z veseljem napovedali, da sta Barbie in Ken ponovno zaljubljena.

Ken se je za Barbie še posebno potrudil ... (Foto: Mattel)
Ken se je za Barbie še posebno potrudil ... (Foto: Mattel)FOTO:
'Barbie, hočem te nazaj!'

24. januraja letos so pri Mattelu začeli obsežno oglaševalsko akcijo v čast prazniku zaljubljencev. Veliki panoji so prikazovali Kena in njegove ljubezenske prošnje, naj se Barbie ponovno vrne v njegov objem. „'Barbie, hočem te nazaj', 'Barbie, ti si edino dekle zame', 'Barbie, ustvarjena sva drug za drugega', 'Barbie, res je, da sva plastična, vendar je najina ljubezen resnična!' – to so slogani, s katerimi je Ken izpovedoval svojo ljubezen in so se od konca januarja nahajali po centru Los Angelesa in New Yorka, eden izmed njih pa se je znašel tudi na slovitem Times Squaru.

Desno zgoraj je Blain - moški, zaradi katerega je Barbie zapustila Kena. (Foto: Mattel)
Desno zgoraj je Blain - moški, zaradi katerega je Barbie zapustila Kena. (Foto: Mattel)FOTO:
Ponovno zaljubljena

Najbolj plastični par na svetu ima namreč obsežno zgodovino. Njuna ljubezen je trajala dolgih 43 let, ob tem pa sta se oba večkrat pomladila, se nekoliko preoblikovala ter zamenjala mnogo frizur in oblačil. Spoznala sta se leta 1961 na snemanju reklame na plaži, par pa sta uradno postala leto pozneje. Leta 2004 se je njuna ljubezen ohladila. Barbie se je zaljubila v Blaina, avstralskega surferja, in popolnoma pozabila na Kena. Ko pa je bil osamljeni Ken v risanem filmu Toy Story 3 označen za zaželenega samca, so se njune poti ponovno križale in Ken je začutil, da bo za njuno ljubezen storil prav vse. In porodila se je zamisel o velikih panojih z zabavnimi sporočilci, s katerimi je Ken spet pridobil njeno ljubezen. Ali lahko kmalu pričakujemo tudi poroko?

Najbolj prisrčen plastičen par na svetu je ponovno skupaj. (Foto: Toy Story 3)
Najbolj prisrčen plastičen par na svetu je ponovno skupaj. (Foto: Toy Story 3)FOTO:


 

SORODNI ČLANKI

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478