Zadovoljna.si
Tajah se ne sramuje svojega telesa in svoje spolne usmerjenosti.

Novice

Rihannina nekdanja ljubica piše knjigo

Z.M.
28. 03. 2011 16.25
1

Resnična ali neresnična, vsekakor bo knjiga, ki jo pripravlja Tajah Burton, zelo eksplozivna, saj razkriva vse podrobnosti o njenem seksualnem razmerju z Rihanno. Tajah trdi, da sta imeli s pevko lezbično razmerje, v knjigi pa bo razkrila vse podrobnosti o njuni ljubezenski zvezi. Menda naj bi bil Rihanni še posebej všeč njen okus.

Rihanna nikoli ni bila sramežljiva, ko so jo spraševali o njenem seksualnem življenju, svoj zadnji album pa je celo poimenovala S&M (sado-mazo). V preteklosti je z javnostjo delila razmerja z moškimi, zdaj pa na dan prihaja vedno več podrobnosti v povezavi z njenimi aferami z nežnejšim spolom. Temnopolta pevka je ena tistih sodobnih zvezdnic, ki ne skrivajo svoje seksualnosti, v intervjujih pa je na vprašanje, ali jo privlačijo ženske, večkrat priznala, da se vidi tudi v razmerju s predstavnico nežnejšega spola. Kljub temu pa nikoli ni javno izpostavljala žensk, s katerimi se je zapletla.

Seks s Tajah

V zadnjem času so se pojavile govorice, ki jih je sprožila manekenka Natasha Tajah Burton. Slednja v svoji nastajajoči knjigi Low Down Dirty Shame trdi, da je bila v razmerju z uspešno pop pevko, ki prihaja z Barbadosa in večina jo je takoj povezala z Rihanno. Tajah trdi, da je pevka nedvomno biseksualna, saj je bil seks med njima neverjeten. "Nisem pričakovala, da se bova zapletli. Seks je bil izredno dober, v postelji je bila divja, a ni šlo le za telesno privlačnost. Med nama je od začetka obstajala neka posebna povezava,“ trdi Tajah. Manekenka, ki ne skriva svoje homoseksualnosti, je za časopis The Sun povedala tudi, da sta s pevko veliko časa preživeli doma. Naročili sta si hrano, gledali televizijo in poslušali njeno glasbo.

Tajah se ne sramuje svojega telesa in svoje spolne usmerjenosti.
Tajah se ne sramuje svojega telesa in svoje spolne usmerjenosti. FOTO:

Temnopolti homoseksualci nimajo zgleda

"Druga drugo sva spodbujali in si stali ob strani,“ trdi Burtonova in dodaja, da je resnica o Rihannini spolni usmeritvi ena najbolj varovanih skrivnosti Hollywooda ter da je mladim temnopoltim zvezdnikom težko 'priti iz omare', saj nimajo starejšega zgleda. "Belci imajo Ellen in Rosie O'Donnel, mi temnopolti nimamo zvezdnikov, ki bi se deklarirali kot homoseksualci. Nestrpnost do istospolno  usmerjenih v afro-ameriški družbi je še vedno velika,“ je razložila Tajah. Manekenka tudi pravi, da je knjigo o zakulisju hollywoodskih zabav začela pisati prav zaradi razmerja s pevko. "Bila je luč v mojem življenju in povedala sem ji, da jo bom vključila v svojo knjigo,“ pravi Burtonova. Njena knjiga naj bi izšla marca letos.

Po Megan Fox še Nicki Minaj

Rihanna manekenkine knjige še ni komentirala, nedavno pa je medijem zopet vrgla kost, ko je novo pevsko senzacijo Nicki Minaj opisala kot svojo spolno partnerico. V preteklosti je javno izjavila tudi, da bi z veseljem spala z igralko Megan Fox, saj je neverjetno privlačna. Je vse skupaj le del pametne marketinške strategije, ali Rihanna oboževalce počasi pripravlja na to, da ima raje ženske kot moške.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399