Zadovoljna.si
Diao Lili

Novice

Maščevanje! Žena na internetu objavila gole fotografije moževe ljubice

Z. T.
25. 02. 2011 11.19
32

Nek kitajski poslovnež je na lastni koži občutil maščevalnost prevarane žene. Gospa je namreč na elektronske naslove številnih podjetij poslala pošto, ki jo je opremila s fotografijami, na katerih njen soprog seksa z neko gospodično ter povrh vsega še razkrila njegovo ime in še vse njegove osebne podatke.

Neka prevarana Kitajka iz tajvanskega Zhongguancuna se je odločila, da bo njen soprog drago plačal za svojo nezvestobo. Na številne naslove različnih podjetij Zhongguancuna, ki velja za središče tehnološkega razvoja, je poslala elektronsko pošto, v kateri je popolnoma razgalila svojega nezvestega moža. Zapisala je, da sta poročena tri leta ter da imata enoletnega otroka. Po rojstvu otroka je pustila svojo službo v nekem mednarodnem podjetju, da bi se lahko popolnoma posvetila gospodinjstvu. Nedolgo za tem je njen mož začel prihajati domov ob zelo poznih urah, do nje pa je postajal vse bolj hladen. Zaradi tega je postala sumničava in začela preverjati njegov mobilni telefon. In imela je kaj videti... Našla je 200 kratkih sporočil, v katerih si je dopisoval s svojo ljubimko.
Prevarana žena se je kruto maščevala.
Prevarana žena se je kruto maščevala.FOTO:

Hlinila prijateljstvo, da je prišla do resnice

Da bi se prepričala, ali jo mož vara, mu ni ničesar povedala, ampak je poklicala telefonsko številko, s katere so prihajali smsi. Pod pretvezo, da je 'headhunter' oziroma lovec na glave, ki išče dobre delavce. Z ljubico, za katero je ugotovila, da gre za 36-letno Diao Lili, ki dela v enem od tajvanskih podjetij, je vzpostavila pravi prijateljski odnos. Da bi prišla do resnice, se je z moževo ljubimko celo nekajkrat dobila na kosilu in vedno je ta gospodična plačala s kreditno kartico. Prevarana žena je ob eni takšnih priložnosti zgrožena ugotovila, da Lilijeva plačuje s kartico njenega moža.

Ni bil edini

Decembra 2010 je 'detektivska' žena uspela izmakniti telefon skrivnostne gospodične in ugotovila, da se Lilijeva dobiva s številnimi moškimi, njen soprog pa je bil eden od njih. Našla pa je tudi posnetke seksa s temi moškimi. Ob vseh teh zbranih informacijah, je postavila svojega soproga pred dejstvo. Nedolgo za tem sta vložila vlogo za ločitev, saj ni želel prekiniti razmerja z ljubico.

Javna sramota

A prevarana gospa ni prenesla takšnega izida, zato se je odločila nekdanjemu soprogu in njegovi ljubici maščevati. Na spletu je objavila fotografije seksa med nekdanjim možem in njegovo ljubimko. Mnogi so Lilijevo pepoznali, zaradi ćesar je postalo njeno življenje pravi pekel. Moževo identiteto pa je maščevalna gospa tako in tako razkrila z objavo osebnih podatkov.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478