Zadovoljna.si
Maybelline

Novice

/ Oglas

Maybelline nagrajuje!

T.K.
24. 02. 2011 14.00
3

Zahvaljujoč Falsies Black Drama Maybelline NY maskari je zdaj mogoča nova vrsta volumna: "To ni le maskara, to je glamur umetnih trepalnic!" Trepalnice so videti izrazito črne in zapeljive.

Maybelline NY predstavlja novo Volum' Express maskaro: FALSIES Black Drama maskaro. Nova Falsies Black Drama maskara trepalnice v trenutku zgosti in odebeli, za edinstven učinek polnih (kakor, da bi bile umetne) trepalnic.

Maybelline
MaybellineFOTO:

Tehnološka novost
Falsies je edina Maybelline maskara, ki da naravnim trepalnicam videz umetnih trepalnic in jih naredi bolj opazne – kot bi si pritrdili umetne trepalnice. Vlakna trepalnicam podajo vse lastnosti umetnih trepalnic: dolžino, polnost in gost volumen. Edinstvena, polno prekrivna krtačka s prožno paličico se popolnoma prilega linji trepalnic in tako omogoča nanos maksimalne količne izdelka na trepalnice. Trepalnice zapolni od kotička do kotička očesa in jim da videz umetnih trepalnic.
Nagradni izziv: Zaupajte nam svojo 'dramo' in si priigrajte nagrado. Odkrijte tančico in nam zaupajte kakšnega od neljubih dogodkov, ki se vam je pripetil v službi, šoli ali kje drugje. Delite z nami 'dramatično situacijo', mi pa bomo najboljše komentarje nagradili z maskaro Maybelline Volum'Express Falsies Black Drama.

Volumen umetnih trepalnic

Formula s kera-vlakni:
• Napolni presledke s polnilom.
• Odebeli trepalnice.

Krtačka za popolno prekrivanje

• radodaren nanos izdelka;
• zapeljivost od kotička do kotička;
• pahljačaste trepalnice.

Rezultat:
Falsies zapolni presledke v liniji trepalnic z enim samim nanosom, za učinek izrazito črnih trepalnic! "To ni le maskara, to je glamur umetnih trepalnic!"

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471