Zadovoljna.si
Megan Fox

Novice

Lepa igralka ima težave s težo

Z.K.
12. 03. 2011 08.05
9

Zvezda Transformerjev Megan Fox velja za enega izmed hollywoodskih seks simbolov. Sprva seksi, z oblinami obdarjeno telo, pa se zadnje čase spreminja v vse bolj koščeno. Meganini prijatelji so zaradi tega že precej zaskrbljeni, igralkin osebni trener Harley Pasternak pa je o njeni teži spregovoril javno in pojasnil, s kakšnimi težavami se spopada Megan.

Izklesano telo seksi igralke
Izklesano telo seksi igralkeFOTO:

Za vlogo se je morala zrediti

Ameriška igralka Megan Fox je zaslovela z vlogo v filmu Transformerji, v katerem je bolj kot njen igralski talent do izraza prišla njena lepota. Prelepe modre oči, temni lasje in seksi telo je le nekaj atributov privlačne 24-letne igralke. Povedala je, da je za vlogo morala na željo režiserja pridobiti nekaj kilogramov, saj njene prehranjevalne navade niso bile najboljše. "Jem le enkrat na dan, običajno zvečer,“ pravi Megan. Za film je pridobila štiri kilograme tako, da je pričela jesti trikrat na dan: "Med snemanjem filma ni bilo časa za fizične aktivnosti, hrana pa je bila božanska. Tako sem pridobila še dvakrat toliko kilogramov.“ V preteklosti je priznala, da ni ravno ljubiteljica telovadbe, saj je zelo lena. A njene navade so se spremenile in zdaj vadbi posveča zelo veliko časa.

'Megan se nikakor ne more zrediti'

Lepa igralka se vse pogosteje pojavlja kot model v Armanijevih oglasnih kampanjah, rumeni mediji pa namenjajo veliko pozornosti predvsem njeni teži. Vitko, vendar natrenirano telo je plod trde vadbe, ki jo Megan izvaja skupaj s Harleyjem Pasternakom. Hollywoodski osebni trener sicer trenira tudi druge zvezdnike, med njimi Roberta Pattisona, Katy Perry in Amando Seydrief. O Megan pravi, da veliko poje, vendar tudi ogromno telovadi. "Verjamete ali ne, Megan ima izjemno hiter metabolizem. S treningi sva osredotočena predvsem na oblikovanje telesa in  lepih mišic," pojasni Pasternak. "Mnogi menijo, da je anoreksična, vendar zagotavljam, da ni tako," še doda hollywoodski osebni trener.

Motijo jo zlobni komentarji

Harley je razkril tudi, da se Foxova razjezi ob vsakem komentarju, ki namiguje na to, da ima anoreksijo. "Prej ima težave s tem, da se ne more zrediti, saj se močno trudi pridobiti kakšen kilogram, sploh zaradi tega, ker je pod pritiskom javnosti,“ pravi Harley. Povedal je tudi, da je genetika izjemno pomembna pri telesu, kot ga ima Megan, seveda pa nikakor ne gre brez trde in intenzivne vadbe ter primerne prehrane.

Vitka Megan v reklamni kampanji za Armani
Vitka Megan v reklamni kampanji za Armani FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478