Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Najbolj odvratni fetiši vseh časov

Z.K.
27. 12. 2010 14.46
15

Fetiše imamo vsi, pogosto za marsikaterega sploh ne bi pomislili, da je fetiš. Največkrat so povsem običajni in neškodljivi. Vseeno pa obstajajo tudi izjemno nenavadni in včasih že odvratni fetiši, ki kažejo kako sprevržen je lahko človeški um.

Rimska prha

Velikokrat se zgodi, da vam gre na bruhanje, kadar nekdo v vaši bližini 'kliče jelene'. Obstaja pa tudi fetiš, ko posameznika vzburja bljuvanje druge osebe po njem. Izraz za tovrstno početje je rimska prha.

 

Ko te vzburi umor

Čeprav je umor grozodejstvo, ki v ljudeh največkrat vzbudi neprijetne občutke, nekatere grozljivo dejanje spolno vzburja. Najbolj razvpiti morilci s tovrstnim fetišem so Jeffery Dahmer, John Wayne Gavy in Ted Bundy, ki so se po svojih grozodejstvih vpisala v zgodovino. Žrtve največkrat posilijo in pohabijo njihova spolovila. Čeprav mnogi ljudje obvladujejo svoj nenavaden fetiš in s svojim partnerjem le igrajo vloge nekrofila ali morilca, so tisti, ki tega ne zmorejo, družbi izjemno nevarni in potencialni serijski morilci.


Fetiš zmečkanja

Nekatere vzburja, ko opazujejo kako privlačna mladenka zmečka žival ali insekt. Fetišisti so različni, nekaterim je dovolj, da vidijo kako dekle zmečka denimo hrošča, medtem ko drugi raje vidijo, da dekle ubije večjo žival, kot denimo mačka ali zajca. V ZDA in Angliji so prepovedani celo filmi, ki vključujejo ta grozljiv fetiš.

Fetiš na amputacije

Obstajata dve vrsti fetiša, kjer osebe fantazirajo o amputacijah ali pa o amputirancih. V prvem primeru se posamezniki spolno vzburijo, ko vidijo osebo z amputiranim udom. V drugem, še bolj nenavadnem primeru, pa si tovrstni fetišisti želijo amputacije in obstaja tudi peščica ljudi, ki je zavoljo svojega fetiša to tudi storila. 

 

Fetiš na nemoč

Morda se vam bo zdelo nesresnično, toda nekatere vzburi dejstvo, da se oseba ne more premikati. Kadar tovrsten fetišist opazi voziček, nožno protezo ali denimo berglo, je to popolnoma enako, kot da bi normalen moški na ženski videz čipkasto perilo. Največkrat radi opazujejo, kako se invalidna oseba premika s pomočjo tovrstnim pripomočkov, obstajajo pa tudi primeri, ko jih vzburja njihova nemoč in oteženo premikanje brez potrebnih ortopedstkih naprav.

 

Skoraj pravi vampirji

Čeprav se mnogim moškim misel na vaginalno krvavenje upira, je drugim to skrajno seksi. Tovrstni ljubitelji krvi so morda še najbližje pravim vampirjem, saj ližejo uporabljene ženske tampone in vložke. Žensk, ki bi prav tako imele ta fetiš, je bolj malo, vsekakor prevladujejo pripadniki močnejšega spola.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471