Zadovoljna.si
Od zlobneža do dobrodelneža

Novice

Perez Hilton - najbolj osovražen bloger na svetu

Z.K.
08. 02. 2011 16.50
2

Priznani ameriški bloger z vzdevkom Perez Hilton, ki velja za enega izmed najbolj zlobnih piscev tračev o zvezdnikih, je nedolgo tega v oddaji Ellen Degeneres javno naznanil preobrat v svojem poročanju o zvezdnikih. K temu pa naj bi pripomogla igralka Jennifer Aniston, s katero se je soočil v podzemni garaži.

Od zlobneža do dobrodelneža
Od zlobneža do dobrodelnežaFOTO: Reuters

Sovražnik bogatih in slavnih

Eden izmed najbolj osovraženih blogerjev v Hollywoodu Perez Hilton s pravim imenom Mario Armando Lavandeira, Jr. si je ime nadel po razvpiti dedinji Paris Hilton, ki je pogosto tarča njegovih zlobnih komentarjev. Zaslovel je prav s svojim žaljivim slogom pisanja, s katerim je napadal zvezdnike, ki mu niso všeč. Izjeme so Britney Spears, Lady Gaga, Cher in Katy Perry, ki so pred zlobnim Perezom ostale varne. Nekaterim zvezdnicam, ki se pogosto znajdejo na tapeti, je nadel celo vzdevke: Christina Aguilera je 'FlopTina', Miley Cyrus je 'Slutty Cyrus', Jennifer Aniston pa 'Maniston'.

Perez je odkrit homoseksualec.
Perez je odkrit homoseksualec. FOTO: Reuters

Obogatel s pisanjem bloga

Poleg dejstva, da Perez velja za najbolj osovraženega pisca bloga, je tudi eden izmed najbolj aktivnih in delavnih blogerjev, ki se norčujejo iz šov biznisa in zvezdnikov. Na dan lahko preberemo kar od 20 do 24 različnih objav. "Veliko oglaševalcev si želi imeti oglas na mojem blogu, saj ga obišče tudi do 4 milijone različnih bralcev na dan. Vse to zahvaljujoč dejstvu, da ves čas delam in objavljam,“ pojasni 32-letni Perez, ki s svojim pisanjem zelo dobro služi.


Soočenje med Perezom in njegovo žrtvijo

Oktobra lani je v oddaji Ellen Degeneres Perez oznanil nenavadno novico, češ da želi prenehati s pisanjem žaljivih komentarjev. Dodal je še, da želi biti del rešitve in ne del težav. Pogosta tarča njegovih objav Jennifer Aniston, ki je prav tako gostovala v Ellenini oddaji, je tam spregovorila o nenavadnem srečanju z zlobnim blogerjem. "S prijateljico sva ravno povečerjali, ko sem v parkirni hiši zagledala visokega plavolasca Pereza Hiltona. Takrat sem vedela, da ga preprosto moram ogovoriti in mu povedati svoje. Najprej sem ga pozdravila in nekaj časa sva le v tišini obstala. Zatem sem mu zastavila vprašanje, zakaj je tako zloben,“ je povedala Jennifer. "Očitno je nekakšen čar v tem, ko se s človekom soočiš v živo, saj besede bolj pridejo do izraza,“ je še dodala Anistonova. Kaj ji je Perez odgovoril, ni znano. Morda pa je vplivala na njegovo odločitev, da bo do zvezdnikov v prihodnje bolj prijazen.

Je k njegovemi spreobrnitvi morda pripomoglo soočenje z Jennifer?
Je k njegovemi spreobrnitvi morda pripomoglo soočenje z Jennifer?FOTO: Reuters


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478