Zadovoljna.si
Rebeccin video je na spletu prava senzacija.

Novice

VIDEO: Najstnica posnela najslabši glabeni video vseh časov

Z. T.
17. 03. 2011 16.49
114

Vsaj tako so nekateri prepričani... Obiskovalce spleta je obsedel glasbeni video najstnice iz Kalifornije. A dekle ni postalo spletna senzacija zaradi svojih izrednih glasbenih sposobnosti, ampak zato ker so nekateri kritiki prepričani, da gre za enega najslabših, če ne celo najslabši glasbeni video vseh časov.

Rebeccin video je na spletu prava senzacija.
Rebeccin video je na spletu prava senzacija.FOTO: YouTube
Ambiciozna najstnica

Rebecca Black je mlada amaterska glasbenica, ki je postala internetna senzacija, potem ko je na Youtubeu objavila svoj glasbeni video 'Friday' (Petek). 13-letno dekle iz Kalifornije je pridobilo pozornost zaradi monotonega besedila, ki ga spremlja računalniško močno popravljen glas. Najstnica, ki si želi svetovne slave, se je sicer v svoji predstavitvi pohvalila, da je imela glavno vlogo v šolskem muzikalu.

Kritiki niso našli lepe besede za glasbeni video ambiciozne najstnice.
Kritiki niso našli lepe besede za glasbeni video ambiciozne najstnice.FOTO: YouTube

Ni jim bil všeč...

Rebecca je posnetek objavila na spletu že sredi februarja, a svetovno je postal viden, potem ko ga ne objavil nek znan ameriški blog. Videli so ga tudi številni kritiki, ki ne skrivajo, da jim izdelek 13-letnice ni niti najmanj všeč. Tako se eden od njih vpraša, ali je to morda najslabši glasbeni video, kar jih je kdaj bilo. Nekateri se norčujejo glede besedila. Rebecca tako poje: ''Včeraj je bil četrtek, četrtek, danes je petek, petek, in mi smo zelo vznemirjeni''. Glasbeni kritiki so na svojih blogih zapisali marsikaj, od tega da je ta skladba 'metek za sluh', da je Rebecca kot 'petletna Kesha, ki poje pesem o koledarju ob spremljavi električnega klavirja, ki ga je poškodovala voda, potem ko je vdihovala lepilo in pogoltnila vibracijske kroglice, do tega, da se sprašujejo, ali je vse skupaj zgolj šala. Tisti, ki so si video ogledali, so prepričani, da najstnica nima niti najmanjše možnosti, da postane naslednji Justin Bieber v ženski obliki.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (114)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478