Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Kdo je lepotica, ki si vrta po nosu?

Z. T.
11. 03. 2011 16.11
12

Morda nekdanja Playboyeva zajčica Karissa Shannon paparacov ni opazila in si je zato tako brezskrbno vrtala po nosu. Kljub temu bi lahko upoštevala osnove obnašanja v javnosti ter si nos očistila z robčkom.

Ni enostavno biti javna osebnost, tega se te dni zagotovo zaveda nekdanje dekle Hugha Hafnerja Karissa Shannon, ki se je znašla v nerodni situaciji. Medtem ko sta s fantom Samom Jonesom III odhajala iz kavarne, je Playboyeva zajčica nič hudega sluteč pobrskala po nosu. Paparaco je bil seveda na svojem mestu in ovekovečil 'higienski moment' prsate blondinke.

Karissa je sicer že kot Playboyeva zajčica pokazala, da ni sramežljivo dekle, s sestro dvojčico Kristino sta v javnosti uprizarjali prave lezbične šove, kadar ji izza obleke pogleda bradavička, se s tem ne obremenjuje, ampak jo pokaže v celoti. Nedavno je v javnost prišel tudi domači pornič para, v katerem sta se šla sado-mazo igrice. Mnogi so prepričani, da sta posnetek sama posredovala medijem.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471