Zadovoljna.si
Anamarija Avbelj

Novice

Bivšo miss Universe naj bi fant pretepel do krvi

Z. B.
16. 03. 2011 14.59
26

V slovenskih medijih je kot strela iz jasnega udarila novica, da naj bi nekdanjo miss Universe Anamarijo Avbelj njen fant grdo pretepel. Zgodilo naj bi se med novoletnim praznovanjem v Budimpešti in v turistični agenciji, ki je izlet organizirala, so potrdili, da so morali Anamarijinega fanta zaradi neprimernega vedenja predčasno poslali domov.

Domnevno nasilje naj bi mu oprostila.
Domnevno nasilje naj bi mu oprostila.FOTO: Facebook
Tako Anamarija Avbelj kot njen fant Andraž Kavka sta izklopila svoje telefone, tako da je bilo pri njima nemogoče preveriti, ali govorice o njegovem nasilju držijo. Kot so poročale Slovenske novice, naj bi se namreč Andraž na novoletnem praznovanju v Budimpešti fizično spravil nad svoje dekle Anamarijo Avbelj, miss Universe 2008. Pretepel naj bi jo celo do krvi. Anamarija naj bi incident svojemu fantu sicer oprostila, par pa si menda ureja skupni dom v družinski hiši njegovih staršev.
Anamarija med novoletnim rajanjem v Budimpešti v naročju svojega fanta.
Anamarija med novoletnim rajanjem v Budimpešti v naročju svojega fanta.FOTO: Facebook

Predčasno domov zaradi neprimernega vedenja

Novoletno rajanje je organizirala turistična agencija Collegium, kjer nam je predstavnica za odnose z javnostjo Alenka Šurlan potrdila, da so morali Kavko zaradi njegovega neprimernega vedenja predčasno poslati domov. ''Njuni prepiri tam so njune zasebne stvari, v to se ne vpletamo.“ Skratka, nekaj se je zgodilo, a za zdaj komentarja domnevno vpletenih ni bilo mogoče dobiti.

Anamarija je leta 2008 osvojila naslov miss Universe Slovenije.
Anamarija je leta 2008 osvojila naslov miss Universe Slovenije.FOTO: Miss Universe Organization

Misica, ki je izkusila nasilje

Pred dvema letoma pa se je v središču pozornosti zaradi nasilja znašla nekdanja miss športa in udeleženka Kmetije slavnih Aneta Salihović. V domači garaži sta jo napadla neznanca, ki sta se s pestmi in nožem spravila nanjo. ''Napadalca sta me mogoče hotela oropati,“ je po dramatičnem dogodku povedala Aneta. Dve leti pred tem pa je že bila žrtev nasilja, ljubosumni prijatelj naj bi jo pretepel in porinil po stopnicah, ker mu ni dala miru njena takratna intimna zveza.

Aneta je bila dvakrat žrtev nasilja.
Aneta je bila dvakrat žrtev nasilja.FOTO: Gregor Hočevar

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478