Zadovoljna.si
Stojanka Novaković - 7

Novice

Nerodno! Srbska pevka se je navlažila med nastopom

Z.B.
24. 01. 2011 07.17
14

Ko se je fotografija srbske pevke Stojanke Novaković pojavila v domačih medijih, so se ti zlobno spraševali, ali se je morda 'polulala'. Seveda se ni zgodilo nič kaj takega. Pevka je nastopila v lokalu, v kazterem je bilo vzdušje in ozračje zaradi mlade publike vroče. Pot je tekel v potokih, a kaj ko se je Stojina obleka najbolj navlažila ravno ob njenem mednožju.

Stojanka Novaković, ki velja za eno najbolj privlačnih pevk na srbski estradi, se je tokrat znašla v domačih medijih, ker se je med enim od nastopov močno oznojila. 38-letna pevka se je namreč prepustila odličnemu vzdušju, ki je vladalo v nočnem lokalu, kjer je nastopala, obleka, ki je bila ob njenem prihodu na oder suha, pa se je v hipu navlažila. Pot je pevki tekel v potokih in se zaustavil ravno v mednožju, kar je sprožilo plaz nesramnih opazk v domačih medijih. Predvsem pa veliko zanimanja med publiko, ki je bila ob pogledu na preznojeno pevko navdušena. V prvih vrstah tik ob odru je bleščalo od telefonskih bliskavic, vse dokler začudena Stoja ni zmedeno pogledala v svoje mednožje in končno ugotovila kaj publika tako vneto fotografira. V hipu je zapustila oder in se v drugi obleki vrnila nazaj. Do konca nastopa o potu ni bilo več sledu.

Najbolj seksi babica na Balkanu

Stoja trdi, da za razliko od njenih kolegic, skrbi za svojo postavo in lepoto brez pomoči lepotnih operacij. Lani je v dveh mesecih shujšala 15 kilogramov in v medijih zagotovila, da njena lepa postava ni rezultat liposukcije ali drugih posegov lepotnega kirurga. Pevka ne skriva, da je že babica, vnuka je dobila že pri 34. letih, za to pa je poskrbel sin Milan. Zvest domači tradiciji, Stoja ga je rodila pri 17. letih, je tudi sam postal očka leto dni preden je postal polnoleten. Mnogi ji pravijo 'najbolj seksi babica na srbski estradi', sama pa zadevo tako komentira: "Ne vem, ali sem seksi, vem pa, da moram paziti na svojo postavo, obenem pa želim biti predana svoji družini in dobra babica. In mislim, da mi prav vse našteto uspeva."


 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478