Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Fantje norijo za njo, ker je videti kot lutka

Z. T.
10. 03. 2011 12.37
54

17-letna Kitajka je po objavi svojih fotografij in posnetkov na spletu zaradi videza postala prava atrakcija. Mnogi so namreč mislili, da gre za napihljivo lutko in ne za resnično osebo.

Kot bi jo umetno naredili

164 centimetrov visoka in 42 kilogramov težka Kitajka Wang Jia Yun je v kratkem času postala prava zvezda interneta, največ navdušenja pa je požela med spletnimi obiskovalci Južne Koreje. V nekaj dneh si je namreč njen blog ogledalo več milojonov obiskovalcev. 17-letna Wang ima velike okrogle oči in ovalen obraz z ozko brado, zaradi česar so bili mnogi prepričani, da ne gre za živo osebo oziroma da so njene fotografije računalniško obdelane.

Tega si ni želela...

Njene fotografije so tako navdušile spletne obiskovalce, da so se kmalu razširile od Južne Koreje, čez Kitajsko na Tajvan in Hong Kong. Razglasili so jo za prvo živo napihljivo lutko. Sama pa je na svojem blogu zapisala, da živi popolnoma normalno življenje ter da pridno obiskuje srednjo šolo. Po njenih besedah si ni nikoli želela postati javno prepoznavna oseba. Zaradi fotografij, ki jih je objavila na spletu in so potem ušle nadzoru, so jo na zagovor poklicali tudi njeni učitelji in zaradi tega ji je neprijetno.

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478