Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Nova umetna zadnjica na glasbeni sceni

Z.M.
26. 11. 2010 10.55
19

Čas je že bil, da J-Lo in Beyonce dobita resno konkurenco na odru! Ljubitelji ženskih oblin, pripravite se na novo glasbeno senzacijo Nicki Minaj, za katero se kadi, ne le zaradi talenta, temveč tudi zaradi opazne sočne zadnjice, ki pa menda ni naravna!

Pevka in raperka Nicki Minaj,je med izvajalci kot so Kanye,Rihanna in ostali, na nastopu za ameriško radijsko postajo Hot 97 dvignila največ prahu. Zvezdnica, ki jo že primerjajo z nekoč priljubljeno Lill Kim, je na odru blestela v dvojni obleki, ki je bila z zadnje strani, zaradi kožne barve, skoraj prosojna.

25-letnica je gledalce obnemela z okroglo zadnjico, ki bi ji jo zavidala tudi razvpita Coco.

Zadnjica zasenčila talent

Že nekaj mesecev krožijo govorice, da si je nagajiva Nicki zadnjico povečala z umetnimi vsadki, sodeč po fotografijah, ki so nastale na zgoraj omenjenem nastopu, pa jim težko ne verjamemo. "Ljudje si izmišljajo marsikaj, da bi le imeli o čem govoriti. Všeč mi je, da sem tarča kontroverznih govoric, a moja zadnjica je povsem naravna,« kljub vsemu trdi Nicki, ki je pred dnevi izdala svoj glasbeni prvenec z naslovom Pink Friday.

Na plošči gostujejo tudi znani glasbeniki kot so Natasha Bedingfeld, Will.I.Am in Eminem, kritiki pa mladi glasbenici že napovedujejo uspešno prodajo prvenca. Minaj je tako kot kaže novi glasbeni talent na r'n'b sceni, bojimo pa se, da bodo mediji več govorili o njeni zadnjici, kot o njenem talentu.


 

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478