Zadovoljna.si
(Foto: arhiv naročnika)

Novice

/ Oglas

Obesimed

P.U.
05. 03. 2012 06.00
0

Medicinski pripomoček za znatno izgubo telesne teže in zdravljenje debelosti.

Želite jesti manj, a vam nenehna želja po hrani to preprečuje? Obesimed, inovativen izdelek za učinkovito hujšanje, vam pomaga dolgo ohraniti občutek sitosti – pred obrokom, med njim in po njem. Obesimed je peroralni medicinski pripomoček, ki klinično dokazano preprečuje prekomerno telesno težo pri odraslih in otrocih, starejših od 10 let.

Ob nenehni želji po hrani je zelo težko ali skoraj nemogoče shujšati. Obesimed® ustvari občutek polnega želodca in vam pomaga, da se uprete skušnjavam. Z izdelkom Obesimed® boste laže dosegli svoj cilj – izgubo telesne teže.

OBESIMED

MANJ ŽELJE PO HRANI
KLINIČNO DOKAZANO HUJŠANJE

Obesimed deluje zelo preprosto in učinkovito.

Kapsule Obesimed so bogate z vlakninami, ki absorbirajo veliko količino vode in tvorijo naravno snov, ki zapolni želodec. Poln želodec ustvarja občutek sitosti med obrokom, zato boste pojedli manj. Obesimed upočasnjuje tudi praznjenje želodca, tako da občutek sitosti traja dlje, zato ne boste posegali po vmesnih obrokih. Na ta način vam Obesimed pomaga, da spremenite svoje prehranjevalne navade.

Obesimed
Obesimed FOTO:

Obesimed pomaga tudi pri zaprtosti, kar je zaželen dodatni učinek pri zmanjševanju vnosa hrane in spremembi načina prehrane. Izdelan je na rastlinski osnovi, je varen in se dobro prenaša.

Obesimed klinično dokazano preprečuje prekomerno uživanje hrane in prispeva k uravnoteženi prehrani, kar pomaga pri znatni izgubi telesne teže.

Kako deluje Obesimed?

• zmanjšuje tek
• upočasnjuje praznjenje želodca, prehranjevalne navade se spremenijo
• spodbuja peristaltiko črevesja in pomaga pri zaprtosti
• lahko zmanjša raven holesterola in sladkorja v krvi

Poiščite Obesimed v lekarnah in specializiranih prodajalnah ter spletni prodajalni: www.difar.si


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375