Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Najlepše gole filmske scene leta

Z.B.
25. 02. 2011 16.59
3

V pričakovanju podelitve letošnjih oskarjev, gala večer bo potekal 27. februarja, je ameriška spletna stran Mr.Skin že tradicionalno podelila svoje Anatomy Awards, ki jih prejmejo najlepše gole filmske scene.

Anatomy Awards podeljujejo že od leta 2000 in to v več kategorijah, ki se vrstijo od najboljše lezbične scene do najlepšega akta. Spletna stran Mr.Skin vsako leto podeli tudi nagrado za življenjsko delo, ki je tokrat pripadla igralki Jamie Lee Curtis, saj je v tridesetih letih filmske kariere ponudila številne nepozabne poglede na svoje brezhibno golo telo. Za razliko od tradicionalnih oskarjev nagrade za gole scene podelijo filmom različnih žanrov, tako televizijskim kot tudi tistim, ki so jih ustvarili za velika platna.

Od običajnih golih scen do bizarnih

V večini primerov gre za zelo znane filme in televizijske serije, ki gledalcem ponujajo tudi kanček erotike. Poleg Curtisove, ki je kot že rečeno dobila nagrado za življenjsko delo, je letos zagotovo zmagovalka Jessica Alba in serija 'Spartacus: blood and sand', obe nagrajeni v različnih kategorijah. Mr.Skin podeli kar 40 nagrad v prav toliko kategorijah, ki se vrstijo od 'normalnih' (kot denimo za 'najlepše prsi') do bolj posebnih (za najlepši akt z masko ali najlepše truplo).

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478