Zadovoljna.si
Shakira

Novice

Paparaci slavijo! Končno so ju ujeli

Z.B.
15. 03. 2011 09.07
17

Zagotovo velja za največji letošnji zadetek paparacov in prihaja iz Španije. Fotograf je namreč ujel prvi javni poljub med 34 letno Shakiro in njenim deset let mlajšim novim zaročencem, nogometašem Barcelone in španske reprezentance, Gerardom Piquèjem. Najbolj zanimivo pa je, da zadetek v polno ni uspel španskemu paparacu, temveč njegovemu kolumbijskemu kolegu.

Shakira
ShakiraFOTO: Reuters
Veliki met, za katerim so hrepeneli številni paparaci, je pripadel kolumbijski reviji 'Caras', ki je fotografijo objavila na svoji naslovnici, takoj pa so jo povzeli vsi španski spletni časopisi. Spomnimo, da so februarja številne španske revije ponudile 100 tisoč evrov osebi, ki bo prvi uspelo v fotografski objektiv ujeti poljub Shakire in Gerarda Piquéja, ki sta trenutno najbolj 'vroča roba' med novopečenimi zaljubljenci. O romanci med nogometašem Barcelone in kolumbijsko pevko se je ugibalo kar nekaj časa, potem pa je Piquè na FB objavil skupno fotografijo, na kateri sta s pevko sicer z večjo družbo, objavo pa naj bi mu ukazal kar trener Guadiola.

Nogometaš priznal razmerje na Facebooku

Zaradi govoric o romanci s Shakiro, so paparaci obsedeno oblegali nogometaševo domovanje, saj je njuna zasebna skupna fotografija vredna veliko denarja. To je po mnenju trenerja nogometaša oviralo pri njegovem delu, saj se je bolj kot na nogomet in treninge osredotočal na skrivanje pred paparaci. Zato mu je naročil, naj potrdi  svoje novo ljubezensko razmerje. Le nekaj ur po objavi fotografije, na kateri poljublja pevko, je nogometaš odkrito priznal, da je zaljubljen in da preživlja čudovito obdobje svojega življenja. "Uživam v vsakem trenutku in upam, da se bo to nadaljevalo. Igram v najboljšem klubu na svetu in v najboljši reprezentanci. Srečen sem in sem tudi zaljubljen."

Shakira
Shakira FOTO: Reuters

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413