Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

'Porejena' misica je izgubila naslov

Z. T.
19. 02. 2011 17.10
6

Domonique Rodriguez je januarja ostala brez naslova Miss San Antonio, ker se je po mnenju organizatorjev izbora preveč zredila in tako kršila pogodbene zahteve, s katerim se je strinjala ob svoji zmagi. Takrat je namreč podpisala, da ne bo tehtala več kot 58 kilogramov na 174 centimetrov višine.

Koliko naj bi tehtala misica? V Teksasu bo o tem odločal sodnik, potem ko se je na sodišče obrnila miss San Antonia Domonique Rodriguez, ki so ji organizatorji odvzeli naslov, potem ko je po njihovem mnenju pridobila preveč kilogramov, poleg tega se tudi ni držala nekaterih dogovorov. 17-letna misica se sedaj bori, da bi obdržala naslov, ki bi ji seveda omogočil, da bi se potegovala za laskavi naslov Miss Amerike.

Neubogljiva miss?

Domonique, ki je nekdanja igralka odbojke, naj bi že takoj po osvojenem naslovu začela preizkušati potrpežljivost organizatorjev izbora, saj se preprosto ni udeležila nekaterih dogodkih, ki bi se jih pogodbeno morala, pogosto je zamujala, včasih je prišla nenaličena in nemarno oblečena, uspelo ji je celo poškodovati svojo krono. Pika na i pa je bila to, da je 17-letnica pridobila nekaj odvečnih kilogramov, ki jih menda tudi z najboljšo obleko ni mogla več prikriti. Ko je osvojila naslov najlepše v San Antoniu, je namreč podpisala tudi pogodbo, v kateri se je zavezala, da ne bo presegla 58 kilogramov, visoka pa je 174 centimetrov. Zaradi kršitve te zaveze so se januarja organizatorji odločili, da ji odvzamejo naslov. Pred tem so jo menda večkrat prosili, naj spremeni svoj način prehranjevanja, saj Domonique prisega na mehiško hrano in gazirane pijače, poleg tega so od nje zahtevali, da shujša okoli 6 kilogramov. Težave z njenimi kilogrami so se, kot kaže, začele že preteklega novembra, ko se je med nekim snemanjem fotograf naročnika pritoževal nad njenimi 'novimi' oblinami.

'Nisem se zredila'

Lepotička pa ni kar preprosto 'požrla' odvzema naslova, ampak se je odločila, da preloži stvari v roke sodišča. Sodnik Larry Noll je napovedal, da se bo odločil v prihodnjih tednih, potem ko bo pretehtal vse okoliščine in dejstva. Domonique zanika, da bi se zredila, saj trdi, da se ji teža ni spreminjala – 'kilogram gor ali dol' – hkrati pa obtožuje organizatorje, da je niso zadostno podpirali pri njenih promocijskih aktivnostih, ki jih predvideva pogodba. Eden takšnih 'grehov' naj bi bil ta, da ji nikoli niso dali na razpolago spremljevalca, ko se je udeleževala prireditev ter jo pustili samo na nekaterih dogodkih.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471