Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Predstavljamo vam sveže operirano srbsko Angelino Jolie

Z.C.
07. 10. 2011 06.20
32

Ime ji je Elena Karić, stara je 39 let in obožuje Angelino Jolie. Tako zelo, da si je pri lepotnem kirurgu dala popraviti nos in ličnice ter drastično povečala ustnice. Gospa je poročena z Jugoslavom Karićem, srbskim poslovnežem, sinom enega od treh nekdaj najbolj premožnih bratov v Srbiji. Elena je sicer oblikovalka pohištva in večino časa preživi v Londonu, z Jugoslavom pa imata dva otroka.

Srbski mediji so se v zadnjih dneh razpisali o lepotnih operacijah, ki jih je prestala Elena Karić, žena enega od najbogatejših Srbov Jugoslava Karića. Lepotni kirurg ji je povečal ustnice, popravil nos in ličnice, namen lepotnih popravkov pa je očiten. Gospa bi bila rada čim bolj podobna slavni hollywoodski zvezdi Angelini Jolie. Srbski mediji ugotavljajo, da bi bila soproga Brada Pitta zagotovo počaščena, ko bi videla svojo srbsko kopijo, in dodajajo, da se Elena morda pripravlja na to, da bi postala dvojnica slavne igralke.

Na lepotne operacije v Moskvo

Da bi uresničila svoj cilj, je Elena poiskala pomoč pri lepotnih kirurgih v tujini. Hčerka srbske modne oblikovalke Verice Rakočević je med bivanjem v Moskvi, kjer je praznovala tudi svoj 39. rojstni dan, obiskala lepotno kliniko in opravila potrebne operacije, da bi bila čim bolj podobna Angelini. Glede na to, da je zvezdnica napovedala, da bi rada posnela film o Svetlani Ražnatović, v katerem bi Ceco igrala prav ona, so se v srbskih medijih pojavili namigi, da bi bilo veliko bolj verodostojno, da bi soprogo pokojnega Arkana igrala Elena. Pri tem so sicer zanemarili igralske sposobnosti, ki jih oblikovalka pohištva najverjetneje nima. Sploh pa, zakaj bi morala biti igralka, ki bo igrala Ceco, podobna Angelini Jolie?


 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413