Zadovoljna.si
Gadafijev sin z ženo - 2

Novice

Prepovedane fotografije Gadafijeve razuzdane snahe prišle v javnost

Z.C.
06. 10. 2011 15.28
29

Libijski uporniki so se dokopali do vročih fotografij snahe Moamerja Gadafija in jih objavili na spletu. Aline Skaff, 31-letna nekdanja manekenka, in Hannibal Gadafi , četrti sin nekdanjega libijskega voditelja, sta po posnetkih sodeč imela dokaj razuzdano in bizarno življenje, zato ni nenavadno, da je objava fotografij povzročila precejšnje zanimanje po vsem svetu.

Veljata za razuzdan in okruten par.
Veljata za razuzdan in okruten par.FOTO:
Pred nekaj dnevi so v enem od številnih luksuznih domovanj družine Gadafi libijski uporniki našli 'prepovedane' fotografije Aline Skaff in njenega soproga Hannibala Gadafija, četrtega sina libijskega diktatorja. Posnetki so bili naloženi na Hanibalovem prenosnem računalniku in prikazujejo utrinke iz življenja para. Fotografije so nastale v luksuzni vili v Tripoliju, v sobah najbolj luksuznih hotelov v Rimu, Parizu, Šarm El Šejku in na luksuznih jahtah v lasti razvpite družine. Par na posnetkih pije drago peneče vino, Aline pa radodarno kaže svoje seksi telesne atribute.

Fotografije so našli libijski uporniki.
Fotografije so našli libijski uporniki. FOTO:

Razuzdan par

Hannibal in Aline že od nekdaj veljata za neusmiljen in krut par, kar naj bi potrjevali številni dogodki. Strežno osebje ima dokaj slabe izkušnje z njima. V Švici sta dva strežnika leta 2008 na pomoč poklicala celo policijo, Hannibal ju je namreč surovo pretepel s pasom. Policija ga je aretirala, saj sta žrtvi utrpeli hude poškodbe, dogodek pa je sprožil diplomatski spor med Švico in Libijo. Po dveh dneh so sicer Gadafijevega sina izpustili na prostost.

Pohabljena varuška otrok

30-letna Shweyga Mullah je paru pazila otroke. Povedala je, da jo je nekega dne v trenutku jeze Aline namenoma polila z vrelo vodo. Voda ji je povsem izmaličila obraz, zaradi opeklin pa se Shweyga še danes skriva za pokrivalom in šalom. Hannibal in njegova ženička Aline naj bi bila trenutno v izgnanstvu v Alžiriji, kjer ju roka pravice ne more doseči. Živa in zdrava uživata življenje. Za grehe pa najverjetneje ne bosta odgovarjala nikoli.

Aline Skaff in Hannibal Gadafi sta živela razkošno življenje.
Aline Skaff in Hannibal Gadafi sta živela razkošno življenje.FOTO:

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413