Zadovoljna.si
Princ Andrew

Novice

Britanski princ vpleten v seks škandal z mladoletnicami

Z.M.
04. 03. 2011 13.22
4

Angleški kraljici Elizabeti spanec krade nov seks škandal, v katerega je vpleten njen sin princ Andrew. 51-letnik se je pred leti udeleževal razvpitih zasebnih zabav finančnika Jeffreyja Epsteina, ki je v svoje goste zabaval z mladoletnimi dekleti, domnevno maserkami. Tudi princ naj bi užival v družbi mladenk, zato mu grozi odvzem funkcije častnega trgovskega predstavnika Velike Britanije.

Govorice o erotičnih zabavah, ki so se dogajale v dvorcu finančnika Jeffreyja Epsteina na Floridi, je obudil Juan Alessi, nekdanji butler, ki je do leta 2002 delal za Epsteina. "Njegov dvorec je bil poln fotografij golih deklet. Večina je prihajala iz Evrope in imela manj kot osemnajst let,“ se spominja Alessi. Potrdil je, da je na zabavah večkrat opazil tudi princa Andrewa, ki se je nasmejan vključeval v skupinsko golo kopanje, večkrat pa si je privoščil tudi družbo mladoletnih maserk, ki so za svoje usluge zahtevale 100 dolarjev. "Iz sobe je vedno prišel nasmejan, tako da težko verjamem, da ni izkoristil celotne ponudbe mladoletnic,“ je prepričan Juan, ki je v štiri milijone vrednem dvorcu delal kar 11 let!

Mila v obliki spolnih organov
Celoten dom Epsteina je bil prirejen zabavam, prežetim s seksom. Kopalnice so bile polne mil v obliki moških in ženskih spolnih organov, spalnice pa so skrivale spolne igračke, ki so bile večinoma last 49-letne Ghislaine Maxwell, osebne prijateljice Andrewa in Jeffreyja.

Slednji je leta 2008 zaradi prostitucije mladoletnic v njegovi hiši 13 mesecev preživel za zapahi. Obtožen je bil zaposlovanja erotičnih maserk, ki so trdile, da jih je Epstein med masažami v svojem dvorcu tudi seksualno nadlegoval. Alessi je leta 2002, ko je prekinil delavno razmerje s finančnikom, podpisal izjavo, ki ga veže k delni zaupnosti, zato medijem ni izdajal vseh podrobnosti, saj ni želel izzvati tožbe s strani Epsteina.

Prizorišče 'zločina'.
Prizorišče 'zločina'. FOTO:

Prepovedano drugo nadstropje
Vseeno je javnosti odkril, da so v hišo lahko vstopili le povabljeni bližnji prijatelji premožnega lastnika, drugo nadstropje pa je bilo, razen za Epsteina in redke izbrance, zaprto za vse, tudi za osebje. "Poklicali so me le, ko so potrebovali novo zalogo pijače, notranjosti tega nadstropja nikoli nisem videl,“ pravi Alessi. Princ Andrew se je zabav začel udeleževati leta 2001, z Jeffreyjem sta bila dobra prijatelja, ki sta se večkrat skupaj odpravila tudi na počitnice.

Nekdanji butler ima za obiskovalca modre krvi sicer le lepe besede. "Od vseh gostov, ki so stopili v hišo, je bil Andrew edini, ki nam je pustil napitnino. Prav tako je bil edini, ki je zjutraj sam pospravil posteljo,“ je povedal Alessi, ki je bil ena ključnih prič v tožbi proti Epsteinu. Finančnika, ki je prijateljeval tudi z nekdanjim predsednikom Billom Clintonom, je tožilo dvanajst deklet, ki so delale zanj, najmlajša pa je imela le 14 let!

17-letno darilo za princa Andrewa
Epsteinov odvetnik se je na Alessijevo pričevanje odzval z izjavo, da je njegov varovanec Alessija odpustil, ker je vdrl v njegov dvorec ter iz njega odnesel na tisoče dolarjev. Juan vztraja pri svoji zgodbi in trdi, da je dal odpoved po burnem sporu z gospodično Maxwell. Butlerjevo zgodbo sta potrdili tudi dve dekleti, ki sta se javno izpostavili. Johana Sjoberg, ki je bila kot 17-letnica osebna maserka Epsteina, odpoved pa je dala, ko jo je Jeffrey začel siliti v spolne odnose, ter Virginia Roberts, ki je še mladoletna potovala v London kot Epsteinovo darilo za princa Andrewa. Nič čudnega, da kraljica Elizabeta zopet mrko gleda v svet ...

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478