Zadovoljna.si
Zaročena, poročena, imata otroka?

Novice

Putinova ljubica spet dviguje prah

Z. T.
17. 12. 2010 15.19
4

Vse oči so ponovno uprte v Alino Kabayevo, 27-letno nekdanjo rusko gimnastičarko, ki je postala slavna, ko so se razširile govorice, da je ljubica ruskega premierja Vladimirja Putina. Tokrat se je pojavila na naslovnici ruske izdaje revije Vogue.

Prišla je na naslovnico

Mnogi se sprašujejo, kako se je Alina Kabayeva znašla na naslovnici ruske izdaje prestižne revije Vogue. Vlada prepričanje, da je najbrž nekdo za to poskrbel, saj sicer nekdanji gimnastičarki zagotovo ne bi uspelo v modnih vodah in v medijskem svetu. Alina si vsekakor želi medijske prepoznavnosti in slave, zato si je nekako priborila mesto na januarski naslovnici ruske izdaje revije Vogue. Nenavadno je tudi to, da je na naslovnici Kabayeva v obleki, ki sploh ni novost in v kateri se je že pojavila na naslovnicah drugih revij.

Uživa v medijski pozornosti.
Uživa v medijski pozornosti.FOTO: Reuters

Od politike do ljubezni

Čeprav se Alina lahko pohvali s kar dvema olimpijskima medaljama, bron iz Sydneyja leta 2000 in zlato iz Aten leta 2004, se je bolj kot o njenih vrhunskih dosežkih govorilo o njeni domnevni ljubezenski aferi s predsednikom ruske vlade Vladimirjem Putinom. Leta 2007 je namreč Putin poskrbel, da je bila Alina izvoljena v dumo, in kmalu po tem naj bi se njena politična podpora Putinu spremenila v nekaj več.

Alina Kabayeva - 4
Alina Kabayeva - 4 FOTO: Reuters

Oče njenega otroka?

Aprila 2008 je ruski časopis Moskovsky Korrespondent napisal, da sta Kabayeva in Putin zaročena. Putin je seveda vse skupaj zanikal, verjetno ni naključje, da je časopis, ki se je razpisal o novici, to moral umakniti, nekaj mesecev po tem pa prenehal izhajati. Govorice so se razširile tudi naslednjega leta, ko je Alina zanosila, tabloidi so se razpisali o tem, da je decembra rojeni deček Putinov nezakonski sin. Kljub temu še danes govorice o tem, da je otrok Putinov naslednik, ne potihnejo. Oba sta to vedno zanikala. Putin je bil ob pisanju, da je on oče otroka, besen. Imena očeta Alina do danes še ni izdala, je pa njena dobra prijateljica in nekdanja trenerka Irina Viner dejala, da bo 27-letnica ob pravem času povedala tudi to. ''Srečna sem zanjo," je še dodala.

V Kremlinu čaka na zasedanje.
V Kremlinu čaka na zasedanje.FOTO: Reuters

Z ženo se ne pojavlja v javnosti

Takrat se je Kremlin na vso moč trudil, da bi pojasnil, zakaj se Putin tako redko v javnosti pojavlja s svojo ženo Ljudmilo Škrebnevo. Zapisali so, da do tega prihaja zaradi delovne obremenjenosti premierja. 58-letni Putin se je poročil leta 1983, to je leta, ko se je Kabayeva rodila, a z ženo sta se le redkokdaj pojavila skupaj. Nekateri so namigovali, da sta se na skrivaj ločila ter da se namerava Putin poročiti s svojo mlado ljubeznijo.

Lepotičke v parlamentu

Sicer pa je na videz hladen Putin poskrbel, da se je ruski spodnji dom parlamenta nekoliko osvežil z mladimi in lepimi ženskami. Poleg Kabayeve so tako v dumi pristale še nekatere druge ruske lepotice, ki jim rečejo kar "Putinove lepotice". Z njimi je, kot kaže, želel osvežiti že precej zastarelo stranko. Med temi mičnimi gospodičnami so Svetlana Khorkina, tudi uspešna gimnastičarka, Natalia Karpovič, nekdanja boksarka, Svetlana Žurova, nekdanja drsalka, ter Svetlana Zakarova, balerina v Bolšoj Teatru.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493