Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Še ena zvezdnica, ki so ji vdrli v telefon!

Z.M.
08. 07. 2012 12.12
13

Ameriška igralka Heather Morris se je pridružila seznamu zvezdnikov, ki so jim v zadnjem letu vdrli v računalnik in objavili njihove zasebne fotografije. 25-letnica se na hekersko afero še ni odzvala, čeprav je na nekaterih fotografijah popolnoma gola. Poglejte sami!

Heather Morris le stežka najdemo na rumenih straneh, zdaj pa, hočeš nočeš, ves svet govori o njej. Igralka, ki jo pri nas poznamo predvsem po vlogi Brittany Pierce v seriji Glee, je še ena v nizu zvezdnikov, ki so jim vdrli v zasebne računalnike ali telefone in objavili njihove intimne fotografije. 25-letnica svoje zasebno življenje sicer nerada deli z javnostjo, tako da ji poteza hekerjev zagotovo ni naredila usluge.

Ni prvič

Na fotografijah, ki so jih kupili nekateri tuji mediji, se igralka v spodnjem perilu nastavlja fotografskemu objektivu telefona, na eni od fotografij pa si celo popolnoma gola z rokama zakriva prsi. Njen predstavnik za tisk za zdaj še ni podal uradne izjave, sicer pa ni prvič, da so hekerji vdrli v telefon svetlolase Heather. Prvič se ji je to zgodilo že leta 2010.

Ni osamljen primer

Heather se je tako pridružila seriji hollywoodskih igralk, ki so postale tarče spretnih hekerjev. Pred tem se je podobno zgodilo tudi Scarlett Johansson, Mili Kunis in Charlize Theron. V redkih primerih računalniške vlomilce tudi ujamejo in kaznujejo, če jih doseže roka pravice, pa predrzneži za to drago plačajo.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368