Zadovoljna.si
Kiria je shujšala za dve tretjini svoje teže.(simbolična slika)

Novice

Od debeluške do 107 kg lažje, vitke mladenke

Z.B.
06. 02. 2011 17.40
25

Zdravniki so jo zavrnili, zato je sama shujšala 107 kilogramov. Zgodba se je zgodila v Veliki Britaniji, glavna junakinja pa je 25 letna Kiira Delaney, ki je danes že na dobri poti, da postane inštruktorica fitnesa.

Kiira Delaney je leta 2009 tehtala 165 kilogramov in je odšla po pomoč k zdravniku, z željo, da bi ji naredili obvod želodca, s čimer se zdravnik ni strinjal. Zavrnitev je 25 letno Britanko vzpodbudila, da vzame usodo v svoje roke in je v manj kot dveh letih shujšala 107 kilogramov. S trdno voljo je svojo težo zmanjšala kar za dve tretjini, zdaj pa sanja le še o tem, da bi postal inštruktorica fitnesa. Zdravnik je operacijo zavrnil, ker je bila Kiira takrat v hudi depresiji. Ko se je dekle odločilo za bolj zdrav način prehranjevanja, je najprej iz jedilnika izključilo pico in kebab. Ko je shujšala, si je omislila tudi tatu, na vrat si je namreč dala vtetovirati datum, ko je zdravnik zavrnil operacijo, saj je očitno bil to največji mejnik v njenem do takrat nesrečnem življenju.

S kavča v fitnes

Danes Britanka redno obiskuje fitnes, kjer vsak dan preživi tri ure, njen način prehranjevanja pa je zdrav in uravnotežen. “Skrivnost vsega je bila moja odločnost. Nikoli nisem posebej štela koliko kalorij na dan zaužijem, pravzaprav tudi nisem imela posebne diete. Preprosto sem se odločila, da bom spremenila življenje,” je britanskim medijem pojasnila Kiira. Za Britankine težave s težo naj bi bilo vzrok nesrečno ljubezensko razmerje, zaradi katerega je Kiira padla v depresijo. Spominja se, da je od doma odhajala le še zaradi tega, da je odšla v trgovino po hrano. Ko pa je odkrila možnost nakupa preko spleta, sploh ni več zapustila stanovanja. Danes bi bila rada v oporo vsem ženskam, ki trpijo zaradi depresije ali so debele.

Kiria je shujšala za dve tretjini svoje teže.(simbolična slika)
Kiria je shujšala za dve tretjini svoje teže.(simbolična slika)FOTO:


 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471