Zadovoljna.si
Škandal: Kate in Pippa imata v družini striptizeto!

Novice

Škandal: Kate in Pippa imata v družini striptizeto!

Z.S.
25. 02. 2012 20.43
23

Britanski mediji so že pred poroko stoletja razkrili, da sta sestri Middleton v sorodstvenih vezeh s striptizeto. Tako Kate kot Pippa sta novico o tem, da se njuna sestrična razgaljena pojavlja v različnih predstavah, izvedeli šele iz časopisov, 21-letno dekle, ki nastopa pod umetniškim imenom Katarina Darling, pa je na ta način dobilo še več moških oboževalcev.

Striptizeta nastopa pod umetniškim imenom Katarina Darling. (Foto: atomicpinup.com)
Striptizeta nastopa pod umetniškim imenom Katarina Darling. (Foto: atomicpinup.com)FOTO:

Nastopila bi za kraljevo družino

"Z veseljem bi nastopila za njih, vendar ne bo konec sveta, če se to ne bo zgodilo," je povedala 21-letna Katarina Darling, ki se je z nastopi, v katerih ne manjka golote, začela ukvarjati, ko je dopolnila 18. let. "Dva tedna po praznovanju 18. rojstnega dne sem prvič nastopila. Po nekaj predstavah sem ugotovila, da si želim kariero zgraditi kot striptizeta. Imam ime, pod katerim nastopam, to je moj drugi jaz, in to ime tudi uporabljam.“ Eden izmed uspešnejših šovov, v katerem nastopa, se po naključju tako imenuje kar God Save The Queen (Bog obvaruj kraljico). Kate Middleton je še pred poroko medijem zatrdila, da preprosto ni vedela, s čim se ukvarja sestrična, njenega početja pa ni želela komentirati.

Izzivalna 21-letnica nastopa v šovu God Save The Queen. (Foto: terra.com)
Izzivalna 21-letnica nastopa v šovu God Save The Queen. (Foto: terra.com) FOTO:
Od marca naprej tudi v Ameriki

Katarina je začela z nastopi v Veliki Britaniji, marca letos pa se bo pojavila tudi v enem izmed klubov v New Yorku. Močno upa, da ji bo ameriška prestolnica zabave ponudila še več dela, oboževalcev in denarja kot Velika Britanija. "London je zelo tradicionalen, kar se tiče šova in podobnih stvari, medtem ko je New York tako napreden in odprt za vse," je svojo odločitev obrazložila striptizeta. Njeno početje brez slabe vesti podpira tudi mama, ki je prepričana, da je prodor na ameriški trg dobra priložnost za uspeh. "To, kaj počne moja hči, bo zdaj postalo cela senzacija. Z nastopanjem se je sprva ukvarjala ljubiteljsko, nato pa začela profesionalno pot."

Pestra zgodovina družine Middleton

Kate in Pippa imata tako očitno zelo zanimivo družino. Poleg divjih zabav, ki sta se jih udeleževali med študijem, občasno marsikaj zagode tudi njun mlajši brat Jameson, saj se je na internetu na začetku leta pojavila tudi njegova gola fotografija, kjer v eni roki drži steklenico in z drugo pokriva svoje mednožje. Burno preteklost ima tudi njun stric, ki so ga leta 2009 zalotili, ko je poskušal nekemu novinarju podtakniti drogo. Tako bi lahko rekli, da striptizeta Katarina za družino Middleton ne predstavlja večje nevarnosti.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368