Škandal! Velik nogometni zvezdnik ujet v orgiji

Z.B.
28.01.2011, 9:15
58
Britansko Premier ligo je pretresel nov seksualni škandal, poznavalci pa trdijo, da bi tokrat lahko bile posledice veliko hujše, kot doslej, saj je v roke novinarjev prišel video orgije, ki so jo udeleženci posneli s telefonom. Kronski dokaz je dolg kar 47 minut.

Temnolaska na balkonu hotelske sobe.
Temnolaska na balkonu hotelske sobe.FOTO: X17ONLINE.COM

Po poročanju britanskega tabloida 'The Sun' so si nekateri zvezdniki Premier lige v hotelski sobi organizirali orgijo z dvema temnolaskama, pridružil pa se jim je tudi tuj nogometni zvezdnik, vendar njegovega imena policija ni želela razkriti javnosti. Šlo naj bi za veliko nogometno zvezdo, njegova identiteta pa naj bi bila znana nekaterim novinarjem The Suna, ki so si ogledali posnetek vroče zabave nogometašev.  V videu, ki bo najverjetneje kmalu prišel v javnost, je videti mladega 20 letnega nogometnega zvezdnika, kako v hotelski sobi seksa, kmalu pa se mu pridruži omenjeni slavni tuj kolega. "V kopalnici sta seksala z enim dekletom, nato pa so se vsi trije pridružili temnolaski v sobi in nadaljevali akcijo," je za The Sun povedal anonimni vir. "Na posnetku je dobro viden obraz zvezdnika Premier lige, video pa je pravi 'hard core'. Šokantno!" je še dodal vir. Novinarji britanskega tabloida imajo v posesti še en sporni video, na katerem dva igralca istega prvoligaškega kluba sodelujeta na orgijah s tremi svetlolasimi Švedinjami, vse skupaj pa se dogaja v nekem hotelu v Las Vegasu. Oba posnetka zelo kompromitirata ugled nogometašev in le vprašanje časa je, kdaj bosta pricurljala v javnost.

Tudi hrvaške nogometaše so že ujeli.
Tudi hrvaške nogometaše so že ujeli.FOTO: www.24sata.hr

Seks škandali nogometašev

Nogometaši, prednjačijo seveda britanski, se večkrat znajdejo v seksulanih škandalih. Poznavalci trdijo, da gre morda vzrok iskati v strogih omejitvah, ki jih zapovedujejo klubi oziroma sponzorji, kajti denarni vložek v nogomet je grozljivo velik. Omislili so si celo seksualno karanteno, ki naj bi jo upoštevali nogometaši. Psihoanalitik Roman Vodeb sicer meni, da monoton, klasičen seks s standardno partnerico pred tekmo nima nobene posebne povezave z uspešnostjo na tekmi: "Toda seksualna avantura s perverznim obeležjem in realizacija dolgoletnih seksualnih fantazij na temo 'početi nekaj z neosvojljivo lepotico' pa, teoretično gledano, lahko zmanjša željo po zmagi, zmanjša tekmovalno agresivnost. Za tekmovalno agresivnost in sublimacijo libida je boljša kot seksualna abstinenca.“ Med drugim Vodeb definira igro na gol kot falično igro, v kateri imajo glavno vlogo napadalci, omenja pa tudi fiksacijo na analni fazi, ki naj bi jo simbolizirali obrambni igralci oziroma vratar.