Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Mini bikini na maksi oblinah

Z.S.
21. 07. 2011 08.45
23

32-letno starleto z umetniškim imenom Coco so fotografi ujeli na plaži v Miamiju. Svetlolasa samopromotorka je mimoidočim razkazovala svoje razpoznavne obline, ki jih je zakrival zgolj minimalističen cvetlični bikini, in se predajala sončnim žarkom.

Njene obline obožujejo pozornost

Nekdanja Playboyeva zajčica, ki za svojo publiciteto venomer poskrbi z objavljanjem pikantnih in razgaljenih fotografij na Twitterju, je trenutno v Miamiju. Bujna soproga raperja Ice-T-ja se poletnemu brezdelju predaja v družbi svoje mame, še vedno pa si vzame dovolj časa, da svoj Twitter profil osveži z novim statusom. V eni izmed zadnjih objav se je Coco, s pravim imenom Nicole Austin, pohvalila, da so jo na plaži opazili paparaci, ki jim je z veseljem dovolila posneti nekaj fotografij, medtem ko je njena mama vsakokrat, ko so se približali, stekla stran. Hčerka je mamino početje opravičila z nelagodjem.

Zvezdnica z novim resničnostnim šovom

Coco in Ice-T sta junija letos praznovala okroglih deset let zakona. V znak ljubezni sta v krogu najbližjih spet obnovila poročne zaobljube, dogodek pa so vseskozi spremljale tudi televizijske kamere. Še isti mesec se je namreč začelo predvajanje novega resničnostnega šova Ice Loves Coco (Ice ljubi Coco), v katerem zvezdnika gledalcem ponujata vpogled v njun vsakdan. Sterleta, ki se v življenju nikoli ni preživljala na račun lastnega dela, temveč je svetovno razpoznavnost dosegla prek priljubljenega socialnega omrežja Twitter, bo tako gledalcem iz epizode v epizodo dokazovala, da je njen vsakdan poln različnih dogodivščin in tudi nezvezdniških obveznosti.

Coco je zagotovo prava mojstrica samopromocije, saj je z objavami svojih bolj kot ne razgaljenih fotografij na Twitterju postala slavna po vsem svetu. Menite, da imamo podobne tako imenovane 'zvezdnike', ki so postali slavni zgolj zato, ker se znajo promovirati, tudi v Sloveniji? Svoje mnenje nam lahko zaupate tudi na Facebooku.

Nam že sledite na Facebooku? Če ne, lahko to storite s klikom na

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413