Zadovoljna.si
Sofia Vergara

Novice

Sofia 'šlaufke' zvija

Z. T.
30. 01. 2011 12.00
16

Kolumbijka Sofia Vergara si je z vlogo v komični seriji Modern Family pridobila veliko oboževalcev, še prej pa so si jo mnogi zapomnili zaradi njene postave. Sofia vsekakor ni ena tistih zvezdnic, na katere bi vplivale zahteve modne industrije in slovi po svojih oblinah. Zato je tudi priljubljena tarča fotografov, še posebej kadar je v kopalkah in razkrije določene 'nepravilnosti'.

Sofia Vergara je 38-letna kolumbijska igralka, model in podjetnica, ki je svetu najbolj poznana po svojih oblinah. Sprva je zaslovela med južnoameriškim občinstvom, nato pa si je z nekaj filmskimi vlogami pridobila slavo tudi pri severnoameriško javnostjo. Največjo popularnost pa ji je prinesla vloga v komični seriji Modern Family, kjer igra Glorio Delgado-Pritchett. Ta vloga ji je prinesla tudi nominacijo za Zlati globus.

Veno kot striptizeta

Sofia je znana po svojih oblinah, tako je na temo svojega oprsja dejala, da se vedno počuti kot striptizeta, ne glede na to, kaj obleče. ''Želela sem iti na operacijo, pri kateri bi mi zmanjšali obseg prsi. Že kot najstnica sem dejala moji mami, da si bom, takoj ko bom polnoletna, 'odstranila' to oprsje.“ Rjavolasa Kolumbijka je razkrila, da ima košarico velikosti F, zaradi česar težko izbere pravilno obleko. Čeprav priznava, da je vesela, da ima oprsje, kakršno ima, saj ji je zelo pomagalo pri karieri. ''Zaradi njih sem se vedno počutila seksi.“

Slovi po oblinah in ne napetih mišicah

Je pa igralka ena od tistih zvezdnic, ki priznava, da vitkost ne pride sama od sebe in se zato pogosto bojuje s svojimi kilogrami. Kadar si privošči oddih na plaži, jo fotografi radi pričakajo in zabeležijo kakšen odvečen kilogramček ali pa celulit na njeni zadnjici. Nedavno so jo ujeli, ko je nepozorno sedela in razkrila, da njen trebušček ni ravno v vrhunski formi. A Sofia slovi prav po svojih oblinah, zato nihče ne pričakuje, da bo imela 'radiatorčke'.

Ni za visoko modo

Kaže, da njenih oblin ne upoštevajo modni oblikovalci, zaradi česar je imela kar nekaj težav pri obleki za Zlate globuse. Kot je zaupala medijem, je bilo, karkoli je poskusila, preveč ozko za njene mere in je bila še nekaj dni pred dogodkom brez obleke. Čeprav je bila nominirana za stransko vlogo, je bila za podelitev še povsem nepripravljena. ''Nič mi ni prav!“ Težave z oblekami je imela že prej, tako da je spoznala, da se nikakor ne more ozirati na modo, saj njena postava ni primerna za visoko modo.

Sofia Vergara je navdušila ameriško občinstvo.
Sofia Vergara je navdušila ameriško občinstvo.FOTO: Reuters
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471