Zadovoljna.si
dojenček

Novice

Zvezdnica je s svojo nosečnostjo razburila javnost

Z. T.
15. 11. 2012 08.27
6

Odkar je italijanska plesalka in igralka Carmen Russo sporočila, da je noseča, se je zanimanje zanjo povečalo tako zelo, da jo vabijo v televizijske oddaje po vsem svetu. Kaj je tako posebnega pri njeni nosečnosti? Poglejte.

dojenček
dojenček FOTO: Thinkstock
Carmen Russo je stara 53 let in ko je italijanski javnosti sporočila, da s soprogom Enzom Paolom Turchijem pričakujeta svojega prvega otroka, se je dvignil pravi vihar. ''Marca bova starša. Vem, koliko sem stara, a kaj je v tem slabega. Ta otrok je darilo boga,'' je za medije dejala Carmen, potem ko so se vsule kritike, češ da ni primerno, da ženska njene starosti zanosi. Njena nosečnost je zbudila zanimanje po vsem svetu, tako da so jo povabili že v številne oddaje. ''Povabili so me tudi na brazilsko televizijo, a sem zavrnila, ker ne bi bilo dobro, da bi s trebuhom šla na tako dolg let.''

Kritike zaradi pozne nosečnosti

Russova je zanosila s pomočjo umetne oploditve, s soprogom sta poskušala kar osem let. ''Že dolgo sem si želela postati mama, a po naravni poti nama ni uspelo. Zavedam se, da so številni prepričani, da pri moji starosti ni primerno imeti otrok. A tega otroka sem si močno želela,'' na kritike odgovarja Russova. Hkrati priznava, da obžaluje, da se je v preteklosti preveč posvečala delu in tako zamudila najbolj primeren čas za otroka. ''A to je za naju z možem čudovit dogodek, zato vas prosim, da naju ne obsojate,'' se je še obrnila na javnost.

Ni prva Italijanka

Pred skoraj tremi leti je podobno debato spodbudila italijanska pevka Gianna Nannini, ki je zanosila pri 54 letih. Njena hči Penelope ima danes dve leti.

Carmen Russo
Carmen Russo FOTO: Facebook

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413