Zadovoljna.si
nadzorni kameri

Novice

Škandal! Policisti namesto prometa snemali par, ki je seksal

Z. T.
04. 03. 2011 12.42
10

Nekemu srbskemu policistu je bilo med delovnim časom dolgčas in je raje kot promet snemal dogajanje v okolici avtoceste. Tako je kamero obrnil proti parkirišču beograjske Arene in ujel par, ki je spolno občeval kar na avtomobilu. Policista je to dogajanje očitno tako prevzelo, da je pozabili na nadzor prometa in snemali razgreti par, posnetek pa se je kmalu pojavil na spletu.

Na posnetku, ki je pristal na spletu, je mogoče videti mladi par, ki se z rokami naslanja na avtomobil. Spolni akt se je na parkirišču beograjske Arene zgodil že jeseni, a srbsko ministrstvo za notranje zadeve je šele sedaj začelo notranjo preiskavo o tem, kdo je posnetek objavil na spletu.

Namesto prometa seks

Policistu, ki je upravljal s kamero, se je zazdelo, da se na avtocesti nič razburljivega ne dogaja, tako so svojo pozornost raje usmerili na par, ki je bil prepričan, da se je dobro skril. Policist pa si ju je 'ogledal' od blizu, saj je posnetek približan kar za 60 krat. Mladi par si je dal duška, policist pa je snemal in nastal je posnetek dolg tri minute, seksualni odnos je videti v prvih dveh minutah. V nekem trenutku se kamera naglo obrne proti avtocesti in od tam naprej spremlja le še promet. Takrat se je policistu očitno pridružil nekdo od šefov ali kdo drug od odgovornih, ki je policista zmotil pri njegovem voajerizmu.

Srbska policija išče, kdo je voajerski policist, ki je posnetek objavil na spletu.
Srbska policija išče, kdo je voajerski policist, ki je posnetek objavil na spletu.FOTO:

50 sumljivih

Srbska policija je, kot kaže, glede omenjene zadeve zelo zadržana, sporočili so le, da poteka notranja preiskava. ''Z vidika javnega reda in miru policist ni prekršil zakona, lahko pa se zgodi, da bo moral kazensko odgovarjati, ker je posnetek objavil na spletu. NA posnetku ni ne datume ne ure, tako da bomo morali preveriti vse, kar se je snemalo s to kamero,“ je povedal predstavnik policije. Dogajanje je posnela namreč ena od 60 kamer, ki so postavljene od julija 2009 po Beogradu, z njimi pa opravljajo iz operativnega centra mestne izpostave ministrstva za notranje zadeve. S kamerami upravlja okoli petdeset zaposlenih. In prav eden od njih je avtor omenjenega posnetka.

Kdo je poslal patruljo?

Na kraj dogodka je sicer tistega večera bila poslana patrulja, a razgretega mladega para ni bilo več tam. Kot je povedal predstavnik policije, bodo pa morda na podlagi tega, kdo je poslal patruljo na parkirišče beograjske Arene lažje ugotovili, kdo je avtor spornega posnetka.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478