Zadovoljna.si
Svetlana Rističević

Novice

Srbski politik fotografiral ženo med seksom z njegovimi prijatelji

Z. T.
06. 01. 2011 16.00
10

Tako namreč trdi nekdanja gosopa Rističević. Nekdanji kandidat za srbskega predsednika Marijan Rističević se je skupaj z bivšo ženo Svetlano znašel sredi pravega seksualnega škandala. Na dan so namreč prišle prave pornografske fotografije, na katerih je ona z neznanci, a kot je povedala, je posnetke naredil njen nekdanji mož, ki naj bi jo silil v seks z njegovimi prijatelji.

Svetlana Rističević, nekdanja žena srbskega politika Marijana Rističevića, sicer vodje Narodne kmečke stranke, je srbsko javnost šokirala z izjavo, da jo je nekdanji soprog stalno pretepal, medtem ko je bil pod vplivom alkohola, poleg tega naj bi jo silil v spolne odnose s prijatelji.

Sporne fotografije naj bi posnel on

Vse skupaj je začelo prihajati na dan, ko je srbska revija Alo! v uredništvo prejela eksplicitne fotografije, na katerih je Svetlana med spolnim odnosom z neznancem. Nekdanja gospa Rističević je za revijo takoj potrdila, da je na posnetkih ona, a ob tem povedala, da je bil edini moški, s katerim se je snemala med seksom, njen nekdanji soprog. A ko so jo spomnili, da moški na fotografiji vsekakor ni srbski politik, je v zadregi iskala primeren odgovor. ''Gre za fotografije iz Marijanove hiše. Želela sem prikriti žalostno usodo, ki sem jo doživela poleg njega, a kaže, da je to nemogoče. Ja, eden od moških na teh fotografijah je moj nekdanji mož Marijan, dogajalo se je v njegovi spalnici. Fotke so nastale takrat, ko sva bila še v zakonu. Mučil me je na vse mogoče načine.“

Seks z njegovimi prijatelji

Toda na fotografijah so s Svetlano drugi moški. ''Dvakrat je pripeljal domov prijatelja in me je prisilil, da sem seksala z njima, on pa je gledal in snemal. Nekoč jih je bilo več. Marijan je bil ves čas pijan. Bila sem proti, a on me je silil. Nekoč sva bila v restavraciji pri njegovem prijatelju, Marijan je bil pijan ter je prijatelje povabil, da ponovijo seks z menoj.“ Kot je še povedala, ga je tudi prijavila, a iz tega ni bilo nič. ''Marijan je imel takrat pomembno politično funkcijo in je lahko počel, kar je hotel.“ Svetlana tudi trdi, da je enkrat zaradi njega pristala celo v bolnišnici, saj je bila od glave do pet polna modric.

Pobegnila je

Njena pripoved pa se še stopnjuje, saj trdi, da jo je želel ubiti. ''Nekoč je vzel pištolo in jo naperil proti meni, ker nisem želela imeti spolnih odnosov. Pobegnila sem od njega, a me je našel in me na silo zvlekel nazaj domov.'' Ko je pobegnila drugič, je bilo to dokončno, takrat se je po njenih besedah rešila iz njegovega primeža.

Vse skupaj je laž!

Marijan Rističević se sicer obtožb ni mogel braniti, saj je bil izoliran v srbskem resničnostnem šovu, a so na njegovo stran stopili njegovi sorodniki. ''Naredila mu je ogromno škode, tako politične kot osebne. Ljudje tukaj vedo, kakšen je Marijan resnici,“ sta zgrožena njegova mati in oče.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493