Zadovoljna.si
Samantha De Grenet - 4

Novice

Tudi Samantha ima celulit

Z.N.
24. 05. 2012 16.04
28

Ko so jo paparaci lansko leto ujeli v objektiv, je bila njena zadnjica videti čvrsta in lepo oblikovana. A kot kaže, ji letošnja zima ni ravno prizanesla. Italijansko televizijsko zvezdnico Samantho De Grenet so namreč paparaci nedavno v objektiv ujeli v precej slabši telesni formi.

Samantha lani ...
Samantha lani ...FOTO:

Samantha De Grenet, ki velja za eno najlepših italijanskih televizijskih zvezdnic, je pred časom zmešala glavo ženskarju Alessandru Benettonu, slavnemu nogometašu Filippu Inzaghiju, nora nanjo sta bila med drugim tudi italijanski igralec, komik in kantavtor Leonardo Pieraccioni in italijanski televizijski voditelj Teo Mammucario. Poročena je bila dvakrat, z zadnjim soprogom Lucom Barbatom pa imata tudi sina, ki sta ga poimenovala Brando. V zadnjem času se je zvezdnica precej spremenila in se veliko manj pojavlja v medijih. Očitno pa je tudi nekoliko opustila skrb za svoje telo. Še lani je bilo njeno telo videti čvrsto, na najnovejših fotografijah pa je njena zadnjica videti precej mlahava in polna celulita. A kot kaže, se 41-letna zvezdnica s celulitom ne obremenjuje pretirano. Na plaži se je brezskrbno nastavljala sončnim žarkom, družbo pa ji je delal brat Fabio.

Zaradi otroka se je odrekla karieri

Vse od poroda dalje se Samantha, ki je nekoč blestela na italijanski televiziji Rai, ne pojavlja več veliko na televiziji. Vabijo jo sicer v različne oddaje kot gostjo, sogovornico, sicer pa ji od leta 2004 niso zaupali nobene voditeljske vloge. "Že leta mi niso zaupali nobene voditeljske vloge, pozornosti javnosti pa mi prav nič ne manjka," je povedala v enem izmed intervjujev.

... in Samantha letos.
... in Samantha letos. FOTO:

"Ko sem se odločila, da bom imela otroka, sem bila prepričana, da mi nobena oddaja ne more dati toliko veselja, kot ga bom dobila z rojstvom otroka. Vedela sem, da tvegam kariero, ampak če bi se še enkrat vrnila v tisto obdobje, bi storila enako. Moja želja je bila, da bi otroka vzgajala sama, in to tudi počnem. Ne obremenjujem se zaradi kariere."

Kariero je začela pri 14 letih

Samanthin talent so odkrili, ko je bila stara komaj 14 let. Septembra 1985 je lastnik priznane modne agencije Ricardo Gay opazil njeno lepoto in Samantha se je prijavila na tekmovanje Fotomodella dell'anno (Fotomodel leta). Na tekmovanju je zmagala, a ji naziva niso mogli podeliti, ker še ni dopolnila 15 let. Podelili so ji posebno priznanje žirije in začeli so se njeni prvi koraki v svetu mode. Nastopila je v številnih televizijskih oddajah ter blestela v vlogi voditeljice, leta 2001 je sprejela ponudbo za fotografiranje za moško revijo in nastal je njen seksi koledar za leto 2002. Leta 2002 je vodila oddajo o potovanjih na programu Italia 1, nato pa leta 2004 nastopila kot ena izmed tekmovalk v resničnostnem šovu La Talpa. Leta 2004 je še odvrgla oblačila in se v stilu kavbojke fotografirala za seksi koledar za leto 2005. Od tedaj se posveča v glavnem svojemu sinu.

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413