Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Učenca nagovarjala k skupinskemu seksu

Z.M.
28. 11. 2010 17.10
0

Hina Patel, učiteljica indijskega porekla je svojo vlogo mentorice vzela preveč resno. Na deški srednji šoli v Southportu je zapeljala vsaj tri mladoletne učence, ki jih je nagovarjala tudi k skupinskemu seksu.

Hina je službo učiteljice izgubila takoj po obtožbi in začela prestajati 16-mesečno zaporno kazen v zaporu Liverpool Crown Court. Za zdaj sta se javno izpostavila dva učenca, ki trdita, da sta spala s Hino, silila pa naj bi ju tudi v skupinski seks. Danes 16-letni Jack Maclean je eden od njiju, njegova afera z učiteljico pa se je začela s pošiljanjem seksualno obarvanih telefonskih sporočil. "Kmalu so sporočila postala prav umazana. Povedala mi je, kaj bi počela z mano v spalnici in težko sem dojemal, da naju je odneslo tako daleč,“ je priznal Jack, ki je imel takrat, ko ga je Hina seksualno izkoristila, le 15 let.

  Dotikala se je vseh

Tudi ostali učenci, ki se javno niso želeli izpostavljati, so potrdili, da se je 37-letna Hina izredno rada dotikala vseh učencev, a nihče ni posumil, da bo šla dlje od tega. Učence je vabila na svoj dom in med gosti je bil marca letos tudi Jack. "Odnos je trajal vsaj tri ure, preizkusila sva veliko položajev. Okoli četrte ure zjutraj sem jo porinil s sebe, saj me je začela dolgočasiti,“ je povedal Jack in dodal še, da ga je Hina dva tedna po tem vabila, da naj z neimenovanim prijateljem prideta k njej na skupinski seks, a dečka nista bila za to. Vseeno se je Jack odpeljal k njej in sama sta seksala vso noč. Ločenko sta prijavila dva učenca, nadaljnjih 16 mesecev pa bo preživela za zapahi.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478