Zadovoljna.si
Enrique Iglesias z oboževalko

Novice

Enrique na odru razgalil oboževalko in jo strastno poljubljal po prsih

Z.B.
10. 04. 2011 14.27
8

Enrique Iglesias je na svojem koncertu v Belgiji eno od oboževalk poklical na oder, jo slekel in začel strastno poljubljati po golih prsih. Nato pa jo je 'stlačil' kar pod svojo majico ter vsem na očeh nadaljeval z vročim prizorom. Pevec že od nekdaj rad provocira publiko z erotiko.

Med najbolj spornimi naj bi bila scena masturbiranja.
Med najbolj spornimi naj bi bila scena masturbiranja.FOTO:

Bi res škodilo njegovemu ugledu?
Bi res škodilo njegovemu ugledu? FOTO: Reuters

Enrique Iglesias je bil na višku popularnosti leta 1999, zahvaljujoč pesmi ‘Bailamos’ s plošče ‘Enrique’. Nato je sledil prestižni duet z Whitney Houston ‘Could I Have This Kiss Forever’. Pevec je takrat tudi posnel svojo verzijo Springsteenove pesmi ‘Sad Eyes, a vse do pred kakšnim mesecem ni nihče videl ‘vročega’ videa te pesmi. Video prikazuje Enriqueja, ki izkoristi enodnevni premor za počitek in ves dan preživi v hotelu, kjer ne more umakniti oči z ekrana, saj ga erotični spletni klepet omamne lepotice, igra jo prava pornozvezda, povsem prevzame. Sledi usodno srečanje in akrobacije na ter v postelji. In to v pravem pomenu besede, saj se dekle spusti na povsem razgaljenega Enriqueja z droga.

Zakaj ga niso pokazali?

Dolgo vroč video ni ugledal luči sveta, po objavi pa se je na spletnih forumih vnela razgreta razprava. Zagrizeni oboževalci slavnega pevca trdijo, da je odgovor preprost. Ko so video pokazali Enriquejevi založbi, ga je vodstvo zagotovo zavrnilo, saj bi preveč erotične scene lahko škodile ugledu pevca. Video je najprej na svoji spletni strani objavil njegov avtor, David LaChapelle, takoj zatem pa se je znašel še na YouTubeu ter kmalu tudi izginil. Je šlo zgolj za marketinško potezo, glede na to, da se je pevec vrnil na glasbeno sceno z novo ploščo?

Rad provocira s seksom

Pred tem je Enrique razburil tudi s provokativnim videospotom za skladbo Tonight (I’m lovin’ you), v katerem ne manjka golote, orgij, lezbičnih poljubov. Zgodba pripoveduje o tem, kako glasbenik vstopi v nabito poln klub, v katerem plešejo seksi dekleta. Nato jih povabi k sebi v razkošno hišo, kjer se kar hitro znajdejo gole v njegovi postelji.

Enrique Iglesias v Tonight (I’m lovin’ you).
Enrique Iglesias v Tonight (I’m lovin’ you).FOTO: YouTube


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478