Zadovoljna.si
Emporium

Novice

/ Oglas

Z nekaj sreče do 500 Evrov za nakup v Emporiumu!

T.K.
24. 02. 2011 10.16
0

Lep kos oblačila vam hitro pade v oko, a kaj ko ob hitrem pogledu na etiketo in ceno ugotovite, da po trgovini letajo tudi 'mušice', ki so zadele vaš obraz prav v tistem trenutku.

Emporium
Emporium FOTO:
Brskanje po trgovinah z oblačili s prestižnimi znamkami je najpogosteje kratkotrajno in precej čustveno. Lep kos oblačila vam hitro pade v oko, a kaj ko ob hitrem pogledu na etiketo in ceno ugotovite, da po trgovini letajo tudi 'mušice', ki so zadele vaš obraz prav v tistem trenutku. Žalostni prepričujete trgovke, da vam je ta jakna zelo všeč, a je ne morete trenutno kupiti, ker greste domov, saj morate okrevati po nesramnem napadu 'mušic'. Vaš prihodnji nakup v trgovinah Emporium bo potekal brez odvečnih solz (solze sreče so izvzete).
Emporium
EmporiumFOTO:

Postanite prijatelj Kolektive Slovenije na Facebook-u in se potegujte za kar 500 evrov v obliki bona. Končno si boste lahko privoščili kakšno drago oblačilo in pri tem ne boste niti trenili z očesom, ko se bo cena gibala med trimestnimi števili. Calvin Klein, Marella, Topshop, Mexx in ostale prestižne znamke vas čakajo, da jih pograbite, kupite z bononom, ki ne izprazni vaše denarnice, in se oblečite kot VIP-ovci. Zdajle pa lahko jočemo. Kolektiva namreč tako razkošno razmetava 500 evrov, da si želimo te nagrade toliko bolj.

S klikom na vašo priljubljeno stran in potrditvijo, da želite biti del Kolektivcev, se vam lahko nasmehne sreča in denarnica. I like Kolektiva Slovenija. Za sodleovanje v nagradni igri kliknite tukaj!
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471