Zadovoljna.si
Junijsko naslovnico spletnega portala Zadovoljna.si bo krasila Mateja Lukan.

Novice

Zadovoljna meseca junija bo Mateja Lukan

Z.L.
25. 05. 2012 08.45
4

Poletje vneto trka na naša vrata in večina nas je že zamenjala zimsko garderobo za poletno. To se bo gotovo poznalo tudi na naslovnici našega spletnega portala Zadovoljna.si, ki jo bo ves junij krasila mlada 23-letna Mateja Lukan iz Dragomlja, ki ste ji bralke in bralci namenili kar 766 glasov. Mlada računovodkinja se je zmage zelo razveselila, saj ji vsaka nova izkušnja v življenju predstavlja nov izziv, ki se jih nikoli ne brani.

Junijsko naslovnico spletnega portala Zadovoljna.si bo krasila Mateja Lukan.
Junijsko naslovnico spletnega portala Zadovoljna.si bo krasila Mateja Lukan.FOTO: osebni arhiv
Mateja s fantom, s katerim sta par že celih deset let.
Mateja s fantom, s katerim sta par že celih deset let. FOTO: osebni arhiv
Mateja Lukan prihaja iz Dragomlja in je pri svojih rosnih 23 letih diplomirana računovodkinja, ki je imela srečo, da je zaposlitev našla ravno v svoji profesiji. Za računovodstvo jo je navdušila bodoča tašča, ki ji je tudi predstavila osnove in Mateja pravi, da ji zaenkrat ni žal, saj je njeno trenutno delo precej razgibano in ji ni nikoli dolgčas. Kljub številnim delovnim obveznostim pa simpatična mladenka najde čas tudi za športne aktivnosti, predvsem za tek, sprehajanje, pohodništvo, kolesarjenje, rolanje in plavanje. Predvsem tek ji predstavlja velik izziv, saj bi se rada udeleževala maratonov in jih seveda tudi čim bolj uspešno pretekla. S tem je povezana tudi njena želja po medijski prepoznavnosti, saj bi bila rada v medijih opažena kot uspešna tekačica, računovodkinja ali občasni model, branila pa se ne bi niti kakšne voditeljske vloge.

Brez kavbojk ne gre

Mateja je kot vsaka prava dama tudi modna navdušenka. Pravi, da modo spremlja, a se ne drži strogo vseh modnih zapovedi, temveč sledi lastnemu stilu. Prepričana je namreč, da modne trgovine tako ali tako poskrbijo za to, da smo vedno urejene in v koraku z najnovejšimi modnimi trendi. Sama svoj stil oblačenja definira kot športno-eleganten, v njeni omari pa kljub veliki ljubezni do živahnih barv prevladujeta siva in črna, ki ju lahko funkcionalno uskladi tako za vsakdanje obveznosti in prosti čas kot tudi za poslovno eleganco v službi. Njen nepogrešljiv kos oblačila so kavbojke, brez katerih si življenja skorajda ne zna predstavljati, veliko pa je tudi torbic, oblekic in čevljev. Če v njenem vsakdanu prevladujeta siva in črna, pa se Mateja za zabave s prijatelji rada obleče v oblekice, tunike in pajkice bolj živahnih barv. Pri srcu ji je zlasti sončna rumena, ki lepo poudari njeno polt in barvo las. Simpatična računovodkinja pravi, da si je včasih želela postati tudi model, a jo je pot življenja na koncu popeljala v popolnoma drugo smer, za kar pa ji ni žal. Prednost je namreč dala karieri, ki pa ji je poklic modela ne more zagotoviti v tolikšni meri kot poklic računovodje.

Mateja si želi poroke, za otroke pa bo še čas. Prej si namreč želi prepotovati svet.
Mateja si želi poroke, za otroke pa bo še čas. Prej si namreč želi prepotovati svet.FOTO: osebni arhiv
Strastna tekačica
Strastna tekačica FOTO: osebni arhiv

Želi si na Novo Zelandijo

Zadovoljna meseca junija pravi, da je pojem lepota težko natančno definirati. Mnogi so sicer mnenja, da je pomembna edino notranja lepota, sama pa meni, da je za popolno celoto pomemben sorazmeren skupek tako notranje kot zunanje lepote, obe pa morata biti podkrepljeni z veliko mero samozavesti, od katere je odvisno več, kot si sami predstavljamo. Mateja je prepričana, da mora vsak posameznik najprej biti zadovoljen sam s seboj, da je lahko srečen in da lahko izžareva tisto pravo lepoto, ki jo pokaže skozi samozavesten nastop – pa naj si bo v medijih, službi ali vsakdanjem življenju. Matejine poslovne ambicije so jasne: ker ima stalno službo, se želi najprej kolikor se da izpopolnjevati v svojem poklicu, odprta pa je tudi za nove izzive in nove poti v življenju. Zasebno si naša zadovoljna meseca junija želi ustvariti družino s fantom, s katerim sta v razmerju že celih deset let. Ker je vzgojena v krščanskem duhu, si že od nekdaj želi tudi cerkvene poroke in seveda tudi otrok, za katere pa pravi, da bo še čas. Najprej bi namreč rada prepotovala svet in uživala v mladosti. Letos je že bila v Angliji, s fantom pa načrtujeta poletne počitnice v Turčiji. Njena sanjska destinacija je Nova Zelandija, za katero pa bo treba še malo varčevati.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413