Zadovoljna.si
(Foto: arhiv naročnika)

Novice

/ Oglas

Zapeljivo ali udobno? Oboje!

T.M.
17. 04. 2012 06.00
0

Spodnje perilo je tisti kos oblačila, ki je sicer čez dan skrit pred pogledi drugih, vendar pa se neposredno dotika naše kože in je kot tako najpomembnejši del garderobe, ki nam daje udobje.

Ženske se v perilu rade počutimo hkrati udobno, elegantno, zapeljivo in sproščeno. Ne glede na tip postave je pomembno, da se nam perilo dobro prilega in nas pri vsakodnevnih obveznostih ne ovira. Žal se pogosto zgodi, da komaj čakamo, da pride večer, da se lahko doma osvobodimo nedrčka, ki ga praktično čutimo ves dan. Naramnice, ki se nam zarežejo v kožo, neudobne kosti, ki podpirajo košarice, košarice neprimerne oblike, so le nekateri dejavniki, ki nam onemogočajo, da bi nam perilo služilo tako kot pričakujemo.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Izbira spodnjega perila tako ne sme biti kar mimogrede, ampak moramo skrbno premisliti in pomeriti vsak kos posebej. Nakup spodnjega perila mora biti prijeten, intimen dogodek in ne nočna mora.

V Ljubljani je v Kristalni palači trgovina Vita Mea. Že ob vstopu v prostor te napolni občutek, da se je čas vsaj za nekaj trenutkov ustavil. Prostor odraža eleganco in izbran okus, zagotavlja pa tudi intimen prostor v katerem lahko v miru izberemo najpomebnejši kos garderobe. V trgovini Vita Mea verjamejo v osebni pristop k vsaki stranki in ji zagotovijo tako čas in prostor, kot tudi strokovni nasvet pri izbiri perila.

V njihovi bogati ponudbi najdemo butično spodnje perilo, kopalke, pižame in večerne obleke. Med drugimi prodajajo ročno izdelano perilo Zimmerli. Začetki te znamke segajo v leto 1871, ko je izdelava perila bila izključno po naročilu. Perilo Zimmerli je najbolj fino perilo na svetu, saj šivilje posamezen kos sestavijo iz večih delov, da dosežejo popolno prilaganje telesu. Pri izdelavi perila uporabljajo egiptovski in ameriški bombaž, svilo, mehko merino volno in bambusova vlakna. Perilo, ki ga ne le nosite, ampak vas dobesedno razvaja. Perilu Zimmerli of Switzerland med drugimi zaupa tudi David Beckham.

Modrčki Marie Jo, Marie Jo L'Aventure, Prima Donna in Prima Donna Twist podjetja Van de Velde iz Belgije so namenjeni ženski, ki ceni tradicijo, hkrati pa želi polno živeti in zahteva inovativne rešitve. Modrčki so narejeni do milimetra natančno, saj se v podjetju držijo tega, kar je nekoč dejal Karel Van de Velde: » Razlika med dobro in odlično je včasih samo milimeter. Ne vidiš ga, ga pa občutiš.«
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika)FOTO:
Ne gre pa spregledati ponudbe ekskluzivnih nogavic znamke Pierre Mantoux. Nogavice so zaslovele že leta 1984, ko je New York Times objavil fotografijo princese Diane v prosojnih Pierre Mantoux nogavicah s pentljo na gležnju. Znamka je namenjena sodobni ženski, ki ni pripravljena sklepati kompromisov med udobjem in eleganco. Je za žensko, ki se zaveda, da so modni dodatki tista pika na i, ki dajo celotni podobi končno obliko. Kvalitetne nogavice odlikuje tudi to, da iz po nesreči potegnjene nitke ne nastane velika luknja, kar lahko ženski prihrani veliko zadrego.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

O ponudbi Vita Mea bi lahko še pisali. Pa vendar besede včasih ne morejo zaobjeti vsega. Sploh ne tistih posebnih občutkov razkošja, občutka, da vašo kožo boža nekaj nežnega kot sapica, hkrati pa ti daje odlično podporo. Ponudba trgovine Vita Mea je za tiste, ki želijo nekaj več in ki jim brezglavo nakupovanje ni vrednota. Nakupanje pri njih je razvajanje tako za telo kot za dušo.

Če še niste pokukali v svet udobja in razkošja, ki se nahaja v Kristalni palači v prvem nadstropju, imate v sredo 18.4.2012 odlično priložnost. Ob 17.00 bo pred trgovino potekal pogovor o obleki, s poudarkom na spodnjem perilu. Pogovarjali se boste s svetovalko za kulturo oblačenja, gospo Leo Pisani. Ker pa svoje stranke vedno razvajajo, tudi ta dogodek ne bo izjema. Vse prisotne boste prejele V.I.P. kartico za 10% popust v trgovini Vita Mea, tri izžrebane pa bodo razveselili z darilcem iz prodajnega programa. Prijave do zapolnitev mest sprejemajo na mail: kristalnapalaca@vitamea.si.

Vzemite si čas zase in se oglasite v Kristalni palači v sredo ob 17.00. Zagotavljamo vam, da boste domov odšle boljše volje in morda celo s kakšnim kosom butičnega perila, ki vas bo razveseljeval vsak dan še dolgo po prijetnem srečanju.
 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368