Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Ker so ji zmanjšali prsi, je poskusila narediti samomor

Z. T.
18. 02. 2011 09.21
3

31-letna Sheyla Hersey, ki je po devetih lepotnih posegih postala lastnica največjega oprsja na svetu, je poskušala narediti samomor, potem ko so ji zdravniki zaradi zdravstvenih težav morali odstraniti silikonske vsadke. Zaradi prevelikega odmerka uspavalnih tablet je v komi.

Zdravniki ne vedno, kdaj se bo Sheyla Hersey prebudila iz kome, v katero je padla po tem, ko je vzela prevelik odmerek uspavalnih tablet. V Braziliji rojena Američanka je obsedena z velikostjo svojega oprsja, želela si je vse večjega in večjega obsega prsi, zaradi česar se je podvrgla številnim kirurškim posegom.
A septembra preteklega leta so ji zdravniki silikonske vsadke odstranili, saj je po eni od operacij, med katero naj bi ji popravili oprsje, prišlo do infekcije z nevarno bakterijo. Zaradi hudega vnetja je bilo ogroženo njeno življenje in zdravniki so se odločili, da morajo vsadki ven, poleg tega so morali odstraniti tudi velik del njenega lastnega tkiva.

Ni se mogla sprijazniti

Po posegu, s katerim so njeno oprsje močno zmanjšali, je kazalo, da se je 31-letnica z novo velikostjo svojih dojk sprijaznila. ''Želim si velikosti, kakršno imajo normalne gospodinje. Vem, da mi bo hudo, ker obožujem velike prsi, a na prvem mestu je sedaj moja družina, moja hči in sin,“ je dejala pred nekaj meseci. A kaže, da ji je zmanjšanje oprsja povzročilo hude travme, saj ni prenesla misli na to, da ne bi mogla imeti več tako velikega oprsja. Tako se je naročila na nov poseg, s katerim bi ji ponovno povečali oprsje, zaradi svoje obsesije z velikostjo dojk se je tudi zdravila.

Že drugi poskus

A posega ni dočakala, saj si je v nedeljo skušala vzeti življenje z uspavalnimi tabletami, zaradi česar je v komi. Njen soprog Derek je povedal, da zdravniki ne vedo, kdaj se bo prebudila. To je bil njen drugi poskus samomora. ''Počutim se grdo, brez svojih prsi ne vem, kdo sem,“ je dejala po prvem poskusu.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478