Zadovoljna.si
Zvezdnik je skočil čez plot z mladoletnico.

Novice

Zvezdnik ženo prevaral s 16-letno oboževalko

Z. T.
23. 03. 2011 11.13
11

Neil Mcdermott, zvezdnik televizijske 'soap opere' EastEnders, je s 16-letno oboževalko prevaral svojo ženo, medtem ko je ta doma negovala njunega novorojenčka. Igralec sedaj zagotavlja, da vse skupaj močno obžaluje in da bi rad zaščitil svojo družino.

Zvezdnik je skočil čez plot z mladoletnico.
Zvezdnik je skočil čez plot z mladoletnico.FOTO:
30-letni Neil Mcdermott zatrjuje, da je bil njegov skok čez plot velika napaka, obžaluje, da je tako prizadel svojo ženo in družino ter ogrozil svoj triinpolletni zakon. ''Za moje dejanje ni opravičila, a lahko prisežem, da nisem vedel, da dekle, ki sem ga spoznal v nočnem klubu, ni polnoletno.'' Neil in njegova 29-letna Michelle sta se poznala pred enajstimi leti, pred šestimi tedni je prišla na svet njuna hči Arabella Betsy.

Takoj je vrgel oči nanjo

Očividci dogajanja v nočnem klubu pripovedujejo, da se je gledalec očitno spogledoval s 16-letnico in ni umaknil pogleda z nje, tako da so to opazili mnogi prisotni. Spoznala sta se, ko je dekle odšlo na oder, na katerem se je Neil fotografiral z oboževalkami. ''Bila sem zelo pijana, on pa zelo prijazen. Kar naenkrat mi je začel pripovedovati o njegovi ženi in hčerki.'' Preden je zapustila oder, ji je povedal, v katerem hotelu biva ter da mora oditi skupaj z njim in njegovimi spremljevalci.

Odšla sta v sobo

Nekaj po četrti uri zjutraj je mladoletnica vstopila v taksi, ki jo je odpeljal proti hotelu, kjer je Neil že čakal v baru. Po eni pijači jo je povabil v svojo sobo in 16-letnica je takoj privolila. ''Imela je občutek, kot da se že dolgo poznata, zato ni oklevala,'' je medijem zaupala njena prijateljica. ''Ko sta prišla v sobo, sta se še nekaj časa pogovarjala, potem pa je on rekel, da gre v posteljo. Skupaj sta se ulegla in tudi seksala.''

Kaj bo storila Michelle?

Naslednje jutro je imela mladoletna ljubimka občutek, da je zvezdniku žal zaradi tega, kar se je zgodilo. ''Kar je, je,'' ji je dejal. ''Tega nisem še nikoli naredil.'' Pospravil je svoje stvari in se poslovil od dekleta. Od takrat nista imela nobenih stikov.
Neil je za britanske medije vedno rad povedal, kako je predan svoji družini, datum svojega poročnega dne si je celo dal vtetovirati. Po rojstvu hčerke je tudi rad poudarjal, kako ga je to osrečilo. Za zdaj ni znano, kako se je na novico odzvala njegova žena Michelle in ali bo njun zakon zdržal.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478