Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Zvezdniški celulit je poplesaval ob bazenu

Z. T.
16. 03. 2011 13.56
34

Snooki, starleta serije Jersey Shore je tokrat paparace navdušila, ko je v Las Vegasu priredila zabavo ob bazenu. Kot ji je v navadi, se ni zmenila za to, kako je videti pred fotografskim objektivom, poleg tega je bilo očitno, da je divja temnolaska pridobila kar nekaj kilogramov.

Nezdravo življenje in kilogrami gredo gor

Tokrat 23-letna Snooki, njeno pravo ime je Nicole Polizzi, ni šokirala s škandaloznim vedenjem v javnosti, kakor to običajno počne. Pozornost tabloidov je pritegnila z zabavo, ki jo je za prijatelje organizirala v Las Vegasu. Druščina se je zbrala ob bazenu in seveda je bila večina oblečena v kopalke. Snooki ni mogla prikriti, da je v kratkem času pridobila kar nekaj kilogramov. Že tako ne prav vitka zvezdnica naj bi, tako pripovedujejo njeni prijatelji, težo pridobila z velikimi količinami alkohola, ki ga na zabavah rada spije, predvsem pa nezdravimi in redilnimi prigrizki. Tudi na tokratni zabavi je temnolaska spila veliko alkoholnih pijač in je bila vidno vinjena.

Rada bi bila kot Jessica Simpson

Snooki se sicer pripravlja na četrto sezono serije Jersey Shore, ki jo bodo snemali v Italiji, a že razmišlja o prihodnosti, ko serije ne bo več. Kot je dejala, bi rada bila kot Jessica Simpson, ki je prava blagovna znamka po njenem mnenju. ''Ona dela milijone, tudi jaz bi rada zgradila takšen imperij. Po tej seriji bom namreč težko dobila normalno službo.'' Priznala pa je, da se je tudi sama že nekoliko naveličala svojega divjega načina življenja. ''Kadar naredim nekaj neumnega, in to se dogaja ves čas, mi to ni všeč. V seriji bodo pokazali le tiste prizore, ko smo pijani...“

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478