Zadovoljna.si
Vanessa Hudgens

Novice

Zvezdniško lepotico ujeli med akcijo

Z.S.
08. 01. 2012 10.03
5

Ameriško igralko Vanesso Hudgens so paparaci ujeli na sončno soboto, ki jo je 23-letna lepotička preživela v družbi svojega fanta Austina Butlerja. Mlad parček se je odpravil na pozno kosilo v eno izmed francoskih restavracij, med vožnjo do izbrane lokacije pa si je ob vsaki priliki v avtu izmenjal vroče poljube.

Ljubezen rada delita tudi v javnosti

23-letna Vanessa in leto dni mlajši Austin ne skrivata svoje ljubezni. Z nežnostmi, poljubi in dotiki se zasipata kjer koli se pojavita, tudi v javnosti. Pred kratkim so paparaci mlad parček ujeli v sončnem Miamiju, kjer sta si svojo ljubezen izkazovala kar na plaži. Vanessa je, oblečena v vroče hlačke in bikinke, privlačila mnogo pogledov, saj je ob vsakem poljubu, ki ga je namenila svojemu izbrancu, razgalila tudi svojo zadnjico. Parček je bil decembra ujet tudi v supermarketu, kjer sta nakupovala hrano in si med policami, misleč, da ju nihče ne opazuje, delila poljube.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens FOTO: Reuters
Vroči poljubi

Tokrat sta se zaljubljenca odpravila na pozno kosilo v eno izmed francoskih restavracij. Med samo vožnjo sta izkoristila vsako priliko in rdečo luč, da sta si podarila moker poljub, nato pa sta se z roko v roki odpravila na kosilo. Vanessa in Austin sta par postala septembra lansko leto, pred njim pa se je mlada igralka več kot dve leti sestajala z igralcem Zacom Efronom.

Znana po golih fotografijah

Mlada zvezdnica pa ni znana le po filmskih vlogah, temveč tudi po golem slikovnem materialu, ki se je leta 2007 znašel na spletu. Na fotografijah pozira v spodnjem perilu ali popolnoma gola, posnetki pa naj bi bili namenjeni njenemu nekdanjemu fantu Zacu. Vanessa, ki je ob začetku kariere veljala za pridno in nedolžno dekletce, se je javnosti opravičila z besedami, da ji je žal, da je fotografije posnela ter da se počuti zelo osramočeno. Igralka je kljub vsemu enako napako ponovila že dve leti pozneje. ''Ko me vprašajo, če bi se slekla v filmu, se jim, če rečem, da je to nekaj, pri čemur mi ni prijetno, zdi: 'Nakladaš, saj si to že naredila!' Če nič drugega, je vse skupaj še toliko bolj sramotno, ker je to zasebna stvar. Grozno je, da mi nekdo lahko naredi kaj takšnega. Ampak vsaj ljudje se lahko česa naučijo iz moje napake.'' Fotografije so sicer dvignile veliko prahu, a dolgoročno njeni karieri očitno niso škodovale.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368