Zadovoljna.si
Srčni projekt - primer srčnih slik - 9

Osebna rast in odnosi

NAGRADNA IGRA: Srčne nagrade za srčne fotografije!

U.S.
04. 07. 2014 10.36
0

Naše predstave o tem, kaj je prava ljubezen, se skozi življenje močno spreminjajo. V času odraščanja ob prvih občutkih, da nas ščemi v trebuhu, že mislimo, da smo spoznali tistega pravega ali tisto pravo, s katerim se bomo poročili in kasneje jadrali skozi življenje. A resnica je daleč od tega. Dejstvo je, da so naše predstave o tem, kaj je prava ljubezen, različne, kot smo si različni ljudje in kot se razlikujejo dejavniki, ki nas zaznamujejo.

Srčni projekt - primer srčnih slik - 15
Srčni projekt - primer srčnih slik - 15FOTO:
Običajno je pojmovanje ljubezni preveč idealizirano. Predvsem nam predstavo o tem, kaj je prava ljubezen v glavo vcepljajo mediji, ki nam pogosto prikazujejo popačeno sliko partnerskih odnosov. Napačno predstavo mnogi dobijo tudi iz filmov, kjer sta zaljubljenca v veliki meri vedno kos vsem preprekam in izzivom, ki jima pridejo nasproti, na koncu pa tako ali tako dobro vedno zmaga nad slabim in tako je njuna sreča na koncu popolna. A realnost je precej drugačna, zato je dobro, da o ljubezni nimate nekih neresničnih ali prevelikih pričakovanj, predvsem ko gre za medsebojne odnose, vedenje, pravice in dolžnosti posameznega partnerja. Ker potem ko ta ista pričakovanja niso izpolnjena, smo razočarani.
Iščemo najbolj zvezdniški poljub poletja, najbolj seksi parček, najbolj iskren poljub, najbolj široko srce! POSTANI DEL NAŠE SRČNE ZGODBE in SE POTEGUJ ZA PRIVLAČNE NAGRADE!

Samo ljubezen pa dojemamo različno tudi zaradi dejstva, da smo odraščali v različnih okoljih, ki so nas tako ali drugače zaznamovali, in gledali različne oblike in vzorce. Najbližji nam je seveda tisti, ki smo ga spoznali preko svojih staršev in njunega odnosa.

Prava ljubezen za vedno

To nikakor ne drži povsem. Zakaj? Ljubezen so v prvi vrstvi čustva. Čustva pa sami veste, kakšna so – prehodne narave. Ljubezen torej pač traja, dokler traja in je nikakor ne moremo umetno vzdrževati ali ji podaljšati 'rok trajanja'. Mogoče je zato še najbolj smiselno, da ob spoznanju, da ljubezni med partnerjema ni več, tak odnos prekinemo ter ohranimo vsaj prijateljstvo in naklonjenost, ki jo čutimo do določene osebe. 

Srčni projekt - primer srčnih slik - 18
Srčni projekt - primer srčnih slik - 18 FOTO:

Ljubezen je vse, kar potrebujem

Tudi takšna trditev je bolj ali manj iz trte izvita in je največja zabloda, ki nam jo je v glavo vcepila filmska industrija. Trdne ljubezni in razmerja resda obstajajo, a za njih je potrebno mnogo več kot zgolj in samo ljubezen. Tu so še medsebojno sporazumevanje, spoštovanje, skupno premagovanje ovir, skupni interesi. Partnerja se v trdnih zvezah zavedata, da si delita tako gospodinjstvo, posteljo, kot tudi obveznosti in pravice.

Verjamemo, da ste jo že spoznali

In čeprav se nekaterim ljubezen zgodi samo enkrat v življenju, medtem ko druge amorjeva puščica zadane večkrat, smo prepričani, da ste tudi vi že okusili njene čare. Kako torej vi doživljate ljubezen? Kaj je za vas ljubezen? Je to iskren objem, stisk rok, strasten poljub, zaljubljen napis? So to vrtnice na postelji, kamenčki na plaži, narisan srček na hrbtu? Zaupajte nam svojo definicijo ljubezni s fotografijo, ki mora nujno vsebovati element SRČEK (To je pogoj!). Pošljite nam jo na naslov: nagradna.zadovoljna@pop-tv.si in se potegujte za SRČKASTE NAGRADE. Splošne pogoje akcije najdete tukaj, nekaj primerov, kakšne fotografije nam lahko pošljete, pa najdete tudi spodaj v galeriji.

Vse prispele fotografije, ki bodo ustrezale splošnim pogojem, bomo objavili na našem Facebook spletnem profilu, kjer bomo ob koncu akcije, tj. 18. 7. 2014 po 12. uri razglasili nagrajence.

Nagrade:

- 5 x srčna nakupovalna torba

- 5 x srčna majica

Omenjena nagradna igra je del SRČNEGA PROJEKTA, velike akcije, ki bo od 4. 7. do 4. 8. 2014 potekala na POP TV, kjer ustvarjamo televizijski program in upamo, da delamo še veliko več kot to. Vse naše vsebine so izbrane z ljubeznijo do naših gledalcev. V naših mislih ste, ko sestavljamo naš program in naše vodilo je srce. Vaše in naše. To poletje vam podarjamo svojega.

Izdelke Srčnega projekta si lahko pogledate na spletni strani POP KLUB.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493