Zadovoljna.si
Zadnjih nekaj mesecev se le zabava.

Trači

19-letna zvezdnica uživala v striptizu 82-letnice

Z.M.
12. 09. 2012 10.05
0

Miley Cyrus je trenutno očitno v obdobju uporništva. Potem ko je producentom zabrusila, da ne želi več prepevati otroških pesmic, si ostrigla dolge lase in se znebila podobe pridne punčke, so jo paparaci ujeli na striptizu. Najstnica je uživala v slačenju 82-letnice! Poglejte fotografije.

Zadnjih nekaj mesecev se le zabava.
Zadnjih nekaj mesecev se le zabava. FOTO: Reuters

19-letna Miley Cyrus se je očitno odločila, da bo vsemu svetu pokazala, da je po srcu upornica. Najstnica, ki je bila nekoč poosebljena nedolžnost, se zdaj drzno oblači, ostrigla si je lase na kratko, pred nekaj dnevi pa si je s prijatelji privoščila prav posebno zabavo.

Ogledala si je namreč striptiz 82-letne babice in v njem neizmerno uživala.

Uživa v običajnem življenju

Pevka, ki se je pred kratkim zaročila s svojim fantom Liamom Hemsworthom si zadnje mesece daje duška in uživa v življenju najstnice. Fotografije iz svoje zasebnosti redno objavlja na družabnih omrežjih in tako vzdržuje stike s svojimi oboževalci.

Potem ko si je ostrigla dolge lase in si omislila malce bolj radikalno pričesko, so psihologi napovedovali, da bo v kratkem doživela živčni zlom, podobno kot Britney leta 2008, a se to ni zgodilo.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478