Zadovoljna.si
Peaches velja za veliko 'žurerko'.

Novice

Še včeraj na heroinu, danes pa ...

Z.M.
08. 01. 2012 17.19
19

... pričakuje otroka! 22-letna manekenka in televizijska voditeljica Peaches Geldof z zaročencem 20-letnim Thomasom Cohenom pričakuje prvega otroka. Mladenka, znana po tem, da se težko upre razvpitim zabavam ter uživanju drog, je pred dnevi z javnostjo delila novico o veselem pričakovanju. Slednja je povzročila kar nekaj ogorčenja, številni so namreč prepričani, da Peaches ni zrela za vzgojo otroka, prav tako na starševsko vlogo naj ne bi bil pripravljen komaj 20-letni rocker.

Peaches Geldof in Thomas Cohen sta se prvič spoznala pred štirimi leti, pred dobrim letom pa sta se začela sestajati. Decembra je Thomas 22-letno zvezdnico zaprosil za roko, slab mesec kasneje pa je parček naznanil, da pričakujeta prvega otroka. Oba se veselita prihajajočega otroka, veliko podporo pa imata tudi med domačimi. Peaches je bila sicer enkrat že poročena, leta 2009 je namreč v Las Vegasu dahnila usodni da glasbeniku Maxu Drummeyju, le deset dni po tem, ko sta se spoznala. Šest mesecev kasneje sta se ločila, manekenka pa pravi, da se ji s Cohenom ne mudi v zakon.

Se bo poslovila od divjega načina življenja?

Peaches je v preteklosti kar nekajkrat pristala na naslovnicah rumenih medijev, predvsem zaradi fotografij z zabav, na katerih vidno omamljena in na pol gola pozira svojemu fantu, ki je prav tako znan kot velik ljubitelj divjega nočnega življenja. Vsekakor ne veljata za par, ki bi mu mirne vesti zaupali nebogljenega otroka, a njuni bližnji so vseeno prepričani, da bosta izvrstna starša. Trenutno skupaj vzgajata tudi Parperja, mladička zlatega prinašalca, ki ga je Thomas Peaches podaril za božič. "Parper je najbolj ljubek kužek, kar sem jih v življenju videla. Ljubim Toma," je 22-letnica zapisala na svoj Twitter profil. Kmalu bosta morala steklenice alkohola, prepovedane substance in preplesane noči zamenjati za sadne kašice in menjavanje plenic, njune razgaljene fotografije, ki sta jih objavljala na družbenih omrežjih, pa bodo nadomestili portreti otroka, ki bo predstavljal sad njune ljubezni.

Peaches velja za veliko 'žurerko'.
Peaches velja za veliko 'žurerko'. FOTO:

Po poti svoje mame ...

Oče živahne mladenke je sicer v začetku prejšnjega leta že skorajda obupal nad svojo starejšo hčerko, ki vedno bolj očitno ubira pota svoje preminule mame Paule Yates, zvezdnice, ki je bila zasvojena s heroinom. Peaches je med bivanjem v Los Angelesu zapadla v slabo družbo, v kateri so bili predvsem razvajeni otroci bogatih staršev. "Gre za skupino mladostnikov, ki se ne obremenjujejo z denarjem, saj prihajajo iz bogatih družin. Njihova edina skrb so torej zabave in zapravljanje denarja,“ je povedal eden od znancev družine Geldof.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375